IsaDora – Chameleon crush

Når IsaDora kom ut med de nye sugar crush høstlakkene, bare måtte jeg ha en av dem! Chameleon crush var den som fristet mest, for jeg syns den var så fin!
Lakken har en blålig lilla base, men kjempe masse fint grønnt glitter som også kan se litt gull ut. Den glitrer helt fantastisk! Chameleon crush er lett å legge, men jeg brukte 3 lag for å dekke neglelinjen. Hvis du bruker litt tykkere lag, kan du slippe unna med 2 lag.
sugarlakker-004
3 lag

sugarlakker-010

sugarlakker-014
Med overlakk.

# Hva syns dere om lakken?
# Har dere prøvd IsaDora sine sugar crush lakker?

Vixen blogawards er i gang i igjen, og i år vil jeg virkelig være med som nominert! I fjor vant veninnen min myawesomebeauty kategorien «årest skjønnhetsblogg», så det hadde vært veldig gøy å «arve» tronen etter henne 😀 Det tar få sekunder å fylle ut nominasjonsslippen, så jeg ville satt pris på om dere tok dere de få sekundene!
Trykk HER for å komme til siden! 😀

skjønnhetsblogg

One Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *