A-England – Princess tears

Puhh, nå er jeg endelig ferdig med særemne som vi har jobbet på skolen nå intenst i 4 uker. Det er så godt å være ferdig! Jeg innser at skolen begynner å ta mer og mer av tiden min, og jeg har uke på uke hatt slitte manikyrer som får folk til å si «Oii, det tror jeg er første gangen jeg har sett neglene dine sånn!» Ja, det er flaut, men av og til har jeg faktisk bare ikke tid til å sette meg ned å pusle med det jeg liker aller best.
Jeg håper jeg snart får litt mer «fri» enn hva jeg har hatt nå de siste ukene, for jeg har spennende ting planlagt for bloggen. Kanskje jeg bare skal si hva det er? Dere fortjener såpass syns jeg 😀

Jeg venter masse fine ting i posten, en god del av det har jeg kjøpt selv. Jeg venter metalliske lakker fra Kiko, «liquid sand» lakker fra Kiko, jeg venter noen liquid sand lakker fra China Glaze, og et par vanlige OPI lakker. Jeg venter også noen Barry M og Models Own lakker som Joyful nails har kjøpt for meg i England, og jeg venter et par ting fra bornprettystore (nail art!). Jeg har fått en superfin bloggpakke fra Norway Nails som skal swatches (her er det til og med 2 Lynnderella lakker!!), og jeg har mottatt den nye spesial kolleksjonen «La humla suse» fra TL Design! Snart mottar jeg også en pakke fra Golden Rose med et par nye lakker, selv vet jeg ikke hvilke lakker det er, så det blir spennende! Jeg skal kanskje også ha en giveaway til snart.. WOHO! Til slutt har jeg en «nyhet» jeg tror dere kommer til å like 🙂 Jeg skal lage et par neglevideoer! Jeg sier ikke mer, for litt hemmeligheter må en jo ha. Gled dere, jeg tror det blir gøy 🙂

Nå skjønner dere kanskje at jeg har et par lakker som skal swatches og prosjekter som skal planlegges? Puhh, jeg håper jeg får det godt nok til 🙂 Om dere har noen ønsker om hva som skal komme ut på bloggen først, tar jeg gjerne i mot forslag!

Jeg tenkter vi setter i gang med dagens lakk som er fra A-England, en nydelig lavendel holo! Princess tears er en utrolig fin sølv aktig holo med en superfin lilla/lavendel skjær i seg. Vanskelig å beskrive, så jeg håper bildene snakker for seg 🙂

dlmisagraecg-115
2 lag

dlmisagraecg-117
Sollys.

Lakken var enkel å legge, så jeg trengte bare 2 lag. Lakken er ikke så veldig holografisk, men det kommer tydelig nok frem i sollys.

Hvis du også vil ha denne lakken, kan du kjøpe den HER for 139kr.
Bruk rabattkoden min «idamalene10» for 10% rabatt på kjøpet ditt 🙂

# Hva vil du se først på bloggen av lakkene som er på vei?
# Hva syns du om lakken?

Produktet er sendt for vurdering.

6 Comments

  1. Jeg elsker neglelakk, og bruker hver dag, men jeg har ikke tid til å eksperimentere for mye, så blir til at jeg finner de fargene jeg liker og prøver disse! :- )) Jeg slutter aldri å kjøpe, men nå har jeg kommet i det dilemmaet at jeg ikke vet hvem jeg skal ha på. Kanskje på tide med noen nye? :- p

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *