Linda Johansen – Art deco kolleksjon (8 swatches)

Wohoo, i dag har jeg hele den nye sommer kolleksjonen til Linda Johansen her! Kolleksjonen heter art deco, og her er det sterke pasteller som teller! Det har til og med lurt seg inn en fin neon.. 😀

Før jeg begynner med swatches, er det kanskje riktig av med å nevne at disse lakkene kommer med nye børster. De forrige var standard sorte (litt stive) børster, mens de nye har hvite børstehår og er veldig myke. Jeg må ærlig innrømme at jeg liker de forrige best, for jeg syns de nye ble litt for myke. Det er vanskelig å jobbe med børster som er for myke, og jeg klarte å søle et par ganger, noe jeg sjeldent gjør. Men, øvelse gjør mester, det går fint an å venne seg til børstene 🙂

Over til swatches!

spring yellow2
Spring yellow – 2 lag
Jeg eeelsker gule lakker, og denne er ikke et unntak. Spring yellow er en litt falmet sterk gul lakk som er som en drøm å påføre. Gule lakker pleier som oftest å være vanskelig å legge, men denne var akkurat som den skulle være. Anbefales!

hermosa2
Hermosa – 2 lag
Hermosa er den eneste i kolleksjonen som har et lite shimmer til seg i gull/orange. Dette er også en litt falmet lakk. Denne tørker litt mørkere på neglen enn den er i flasken.

demoiselle2
Demoiselle – 3 lag
Her er det en lakk jeg var litt skeptisk til når jeg så den. Demoiselle er en slags falmet fersken/beige. Hehe, det ser ut som man har satt en ferksen farget lakk ute i solen, også har den falmet etter å ha stått der for lenge. Den kler ikke helt meg, men jeg er sikker på det er noen som kan kle den bedre enn meg! Denne var litt vanskelig å jobbe med, så jeg brukte 3 lag.

violetta
Violetta – 2 lag
OMG. Violetta er en av mine favoritter i denne kolleksjonen. Dette er en pastell-ish lakk som er ganske sterk i fargen, den er ikke så falmet som de andre. Denne lakken er en one-coater! Woho! Jeg brukte 2 lag på bildet siden jeg alltid bruker 2 lag med lakker. Denne er bare så fin, at jeg måtte ta den på neglene igjen etter jeg var ferdig med å swatche!

to the blues
To the blues – 2 lag
To the blues tror jeg komme til å bli en favoritt blant mange. Dette er en sterk dyp blå, som også har litt av den falmede looken, men samtidig er den så sterk og fin. Det er veldig vanskelig å forklare hvordan disse ser ut, for ordene falmet og sterk hører ikke helt sammen, men det er sant! De ser sånn ut 😀 Denne lakken minner meg om Essie sin butler please som kom ut før jul. To the blues er bare littebitt mørkere i fargen, men den tørker likt, litt matt. Med en overlakk forsvinner den matte effekten 🙂 Denne tørker også litt mørkere på neglen enn hva den er i flasken.

tampico
Tampico – 2 lag
Tampico er en blanding mellom turkis og grønt, den er ikke helt den vanlige turkise lakken. Denne fikk jeg overraskende fargekorrekt, selvom den er litt mer grønn i virkeligheten. Heldigvis gjorde ikke kameraet mitt så mye drama ut av den 🙂 Dette er en veldig fin og sommerlig lakk!

fizzy pink
Fizzy pink – 2 lag
Fizzy pink er også en av favorittene! Dette er en helt fantastisk neon rosa lakk som dekker på bare 2 lag! Jeg er så vandt med at neon lakker er vanskelig å legge, og trenger et par lag, men denne var bare helt super å legge. Jeg skulle ønske alle neon lakkene jeg hadde var sånn! Swatchen min ble ikke helt fargekorrekt, siden kameraet mitt elsker å krangle med neonlakker. Denne er nok litt mer lys rosa, og ikke så fuschia i fargen som swatchen. Fin er den fordet! Denne tørker også litt matt, så med en overlakk blir den skinnende og fin 🙂

coral chiffon
Coral chiffon – 2 lag
Til slutt har vi nok den søteste og mest uskyldige lakken i kolleksjonen. Coral chiffon er en lett blanding mellom korall og rosa. Denne ser litt forskjellig ut i forhold til hvilket lys du befinner deg i, men den pleier som regel å se litt mer rosa ut enn på swatchen. Denne kledde meg ikke så godt på bildet, men den er mye finere på meg i virkeligheten. Den er så søt!

Overall; jeg syns Linda og Karianne har gjort en kjempe god jobb. Nesten alle lakkene var super smoothe å jobbe med, og fargene passet utrolig godt nå til sommeren! Dreamteam sier jeg! 😀 Disse er jo ikke helt vanlig pastell lakker, i og med at de er såpass sterke i fargen. Ååhh, dere må nesten bare prøve dem selv, for de er så fine på! 🙂

Lakkene kan kjøpes HER og koster 139kr. Du får også kjøpt lakkene hos Norway Nails HER, og der kan du bruke rabattkoden min «idamalene10» for å få 10% rabatt 🙂

# Hvilken lakk likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

6 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *