H&M – Go green!

I dag har jeg en lakk fra H&M som jeg kjøpte for en stund siden. Dette var en av de lakkene som bare kostet 9,50kr. Alltid greit med lakker som er fine, og billige! Selvom den var fin og billig, er det en liten negativ ting med denne.. Børsten suger. Den er kort og liten, og vanskelig å jobbe med. Meh, jaja.

Lakken er ikke grønn, som navnet på den foreslår. Det er en lys turkis lakk med et fint gull aktig shimmer. Jeg trengte 3 lag med denne siden børsten var så klumsete.
dlmisagraecg-100
3 lag

# Hva syns du om lakken?

6 Comments

  1. Veldig pen da! Liker at den har gullshimmer 🙂 Jeg er egentlig ikke så fan av H&M lakker, mange av dem har dårlige koster og lakkene er patchy eller streaky ved påføring, fargene derimot er som regel veldig pene så jeg ender alltid opp med å kjøpe allikevel haha 😛 Med en god base og topcoat så går vel det meste uansett! 😀
    Kan forresten se for meg at denne er veeeldig fin på sommeren også.

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *