Anne Bonney Bahamas – vurdering av peel off gelelakker

I dag har jeg noe å vise dere jeg ikke visste eksisterte før for litt siden! I dag skal jeg vise dere peel off gelelakker! Jeg syns gelelakker er supert, men det eneste som får meg til å mislike gelelakker er at det tar så lang tid å fjerne lakken igjen!
Disse lover å kunne dras av neglen etter 1 uke, uten å skade neglene. Holder de det de lover?
div-033

Trykk på «read more» for å lese omtalen!

Jeg har fått teste 7 av peel off lakkene, og her er en av de som jeg syns var skikkelig kul! En neonrosa base med rosa glitter i!

div-046

Her er resten av lakkene jeg fikk prøve, det er de nederste 7 lakkene. De andre er vanlige gelelakker som du kan lese om HER. Her finner du også informasjon om hvor du kan få tak på lakkene, og herdelampe.

div7

Noe som er litt dumt med disse lakkene, er at det er umulig å vite hvilken som er hvilken uten å måtte åpne dem opp. Flaskene er i gull, og kan ikke sees gjennom, og det står heller ikke navn på selve lakkene. Hva jeg gjorde for å gjøre det litt lettere, var å lakkere toppen av flaskekorken, og herde dem i lampen. Det er ikke en evigvarende løsning, siden lakken begynner å komme av igjen etter en stund, men det er en midlertidig løsning.

Untitled-4

Bak på flasken står det en liten bruksanvisning som jeg følgte til punkt og prikke første gang jeg la lakken. Det gikk ikke så bra.. Bla lengre ned for å se!

div-036

Her har jeg da lagt en helt ny turkis manikyr (2 lag) med en av peel off lakkene, også tok jeg på litt holografisk turkis folie som du kan kjøpe HER.

div3

div9


 

Lakken satt kjempegodt, men jeg bestemte meg for å fjerne den etter en uke, siden jeg liker å bytte lakk ganske ofte. Man skulle kunne bare dra den av, og da ville den komme av i et flak. Det gjorde den ikke på mine negler.. Lakken løsnet kun i små flak, og dro også med seg litt av den naturlige neglen min, se det triste bildet under…

div99
Jeg endte opp med å fjerne peel off lakken på vanlig måte, med neglelakkfjerner og folie. Litt furten etter første forsøk..

MEN! Jeg gir ikke opp så fort. Jeg ville virkelig at disse lakkene skulle funke, siden de høres så geniale ut! Jeg resonerte meg frem til at om jeg dropper baselakken som herdes, vil den kanskje slippe lettere fra neglen. Da vil naturlige oljer fra negleplaten være med på å løsne den, og da vil den ikke sitte fast i neglen når jeg vil ha den bort.
Jeg leste også senere at det står beskrevet under infoen på lakkene at man IKKE skal bruke underlakk, men jeg syns dette også burde vært opplyst om på flaskene!

Så jeg prøvde igjen, med denne brune holografiske glitterlakken (3 lag) med noen gullstuds øverst ved neglebåndet. Disse lot jeg sitte på under min en ukers lange Bulgaria ferie!

div2

Når jeg kom hjem igjen, ville jeg ha dem av for å se hvordan det gikk denne gangen.. Og se!

div
Det funka! De løsnet rett av når jeg begynte å dra i ett hjørne av lakken! De dro ikke med seg noe av den naturlige neglen min heller. Hurra! Før jeg begynte å dra dem av, hadde noen få steder allerede begynt å løfte seg av neglen, men det tror jeg er mest fordi glitterlakken ble veldig tjukk på neglen noen steder siden jeg brukte 3 lag.

Så om du skal kjøpe og bruke disse lakkene må du gjøre det på dette viset for at de skal funke:
– Fjern oljerester fra neglen med lakkfjerner
(- IKKE bruk underlakk!!)
– Legg 1 lag med lakken før du herder den.
– Legg ett nytt lag til før du herder den igjen.
– Bruk til slutt en top coat, og herd den!


Jeg skal definitivt fortsette å bruke disse lakkene, ettersom de faktisk funker om man ikke bruker noen base under dem. Disse er perfekte for meg som hater prosessen med å fjerne gelelakk!

Disse lakkene kan du kjøpe HER for 129 kr pr. stk!
Om du trenger en herdelampe, kan du kjøpe det HER!

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *