Anne Bonney Bahamas – vurdering av gelelakk & startpakke

I dag har jeg et innlegg til dere som jeg har ventet lenge med! Jeg har brukt lang tid på å teste disse produktene, så dere får en ærlig omtale. I dag skal jeg nemmelig gjøre en vurdering av den norske nettbutikken Anne Bonney Bahamas sin gelelakk startpakke! Jeg fikk også tilsendt masse annet fint, men det deler jeg opp til et senere innlegg!

Om du er interessert i å kjøpe en gelelakk startpakke, eller bare trenger en ny LED herdelampe, da burde du lese videre!

div5
Trykk på «read more» for å lese vurderingen!
!!!DISCLAIMER!!!
Det har vært veldig mye snakk om at gelelakk er skadelig for negler og hud om det ikke gjøres hos proffesjonelle. Flere fraråder mot slike «hjemmekits», derfor ble blant annet Depend sitt sett trukket fra markedet i Sverige, etter mange hadde fått alvorlige skader på hud i etterkant.
Om du søler og griser mye, vil jeg ikke anbefale deg å kjøpe et slikt kit; kun for å skåne deg for helseskader! Om lakken herdes på huden, kan dette føre til stygge skader, og om du ikke tåler ingrediensene tar det lang tid å bli kvitt.
Jeg har selv ikke hatt noen problemer med dette kitet eller lakkene, og kan anbefale det til dere litt mer viderekommende i lakkeringen.
OG FORRESTEN:
Jeg er ikke utdannet negletekniker/designer, og har ikke hatt kurs i gelelakk. Men, jeg har mye erfaring med både vanlig lakk, og gelelakk. Jeg vil ikke dette skal bli en stor diskusjon om det er rett for en uten diplom å bruke gelelakk eller ikke.


Først skal jeg vise dere noen av gelelakkene du kan få tak på hos Anne Bonney Bahamas! (MERK: Lakker følger ikke med i startkitet, dette må du kjøpe utenom!)
Dette er noen av de vanlige gelelakkene, som er med og uten shimmer. Ingen av disse har navn på flasken, men navnene står på nettsiden. Den første av dem er ikke listet på nettsiden enda, men er veldig lik Burgundy delight.
(Ikke listet på nettsiden enda) – Burgundy Delight (burgunderrød m. shimmer)Pink bravour (rosa med blått shimmer) – White pearl (hvit creme)

div-038888

Her er en close up av burgundy delight!

div-044


De har også glitterlakker, og her er 3 av dem!

div-040

Kairo (sølv hex glitter i turkis base) – Nantes (sølv hex glitter i rødlig base) – Monaco (sølv hex glitter i blank base) Disse lakkene har en farget base, men er vanskelig å bygge opp alene. Vil anbefale å ha en farget lakk under disse! Her er en close up av Kairo! div-043


Her er et neglehjul med alle lakkene jeg har fra Anne Bonney Bahamas, de første 7 (fra den hvite til sølvglitter lakken) er de vanlige gelelakkene, mens de andre er peel-off gelelakker. Disse kommer jeg tilbake til i et senere innlegg! White pearl – Pink bravour – Burgundy delight – uten navn – Nantes – Kairo – Monaco

div7

Lakkene var lette å jobbe med, børsten var god, og lakken satt i 2 uker! Om du er heldig kan disse lakkene også holde opptil 3 uker.


Over til startpakken! Her er alt som følger med i gelestartpakken, pluss selvfølgelig en LED herdelampe. (MERK: det finnes 3 forskjellige startpakker å velge mellom. Jeg har den startpakken som er linket til nederst i innlegget!) Her får du med over- og underlakk, neglelim, en grov buffer, orange sticks, glassfil, dotting tool, cuticle pusher, og en grov neglefil. Jeg vil anta at dette settet kan brukes sammen med naturlige negler, og pålimte tipper! Jeg har kun hatt naturlige negler med dette settet, så jeg fikk ikke bruk for neglelimet og den grove neglefilen. Den grove bufferen er grei å ha når man skal fjerne lakken igjen. Buff overlakken av, så acetonen setter seg bedre i lakken så den fjernes fortere! div-054

I settet følger det også med en herdelampe som jeg har blitt veldig glad i! Jeg så sålangt kun hatt en liten lampe fra Red Carpet, og den var så liten at ikke hele hånden fikk plass, og måtte dermed herde 4 fingre om gangen, også tommelene sammen. Tungvint! Denne lampen er heldigvis stor og romslig, og får lett plass til hele hånden, eller hele foten din! Litt om funksjonene på denne lampen. Du kan velge «manual» og «auto» innstillinger. Det betyr at når du putter inn hånden i lampen vil lampen skru seg på automatisk i «auto mode», mens du må selv trykke på «start/stop» om du bruker «manual mode». Jeg syns sensoren gjør litt for mye tull i «auto», den skrur seg ikke alltid på når du legger hånden inn, og av og til skrur den seg av igjen midt i herdingen. Jeg liker best å ha den på «manual» instillingen, så jeg kan styre det selv! + og – tegnet er hvor mange sekunder du vil den skal herde. Her kan du stille inn etter 30 – 60 og 120 sekunder. Vanlige LED/UV lakker herdes etter 30 sekunder, så det er ikke nødvendig å bruke mer enn det!

div-071

Bevis på at alle neglene blir herdet samtidig i denne lampen! div4


Til slutt en liten manikyr av burgundy delight med nantes som accent nail! (Beklager mobilkvalitet!) div6666

Jeg er veldig fornøyd med både lakkene og LED lampen! Jeg har det meste fra før som følger med i start kitet, men det er alltid greit å få med under- og overlakk! Det er kanskje ikke de mest spennende lakkene man får tak på, men de er veldig greie om du er ny i «gamet»! Selv syns jeg glitterlakkene er suuuperfine..

Gelelakkene kan du kjøpe HER for 149 kr pr. stk. (Tilbudspris: 119 kr!)
Glitter-gelelakkene kan du kjøpe HER for 149 kr pr. stk. (Tilbudspris: 119 kr!)
Startpakken kan du kjøpe HER for 2047 kr. (Tilbudspris: 1547 kr!)
Kun LED lampen kan du kjøpe HER for 1480 kr. (Tilbudspris: 1190 kr!)

Produktene er sendt for vurdering.

2 Comments

  1. katrine

    Jeg har lenge ønsket å utvide samlingen med gel, men utvalget er ikke så godt i norske butikker og det blir glemt når jeg er på nettkjøret, men nå vet jeg hvor jeg skal kjøpe meste gang. Har veldig lyst på glitterlakker i gel!

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *