Nails Inc – 4 nye lakker til Nail Kale serien

I dag har jeg 4 Nails Inc lakker til dere! Disse er det nye tilskuddet til nail kale serien som kom ut for en stund siden!

 
nailsinc6

 

Klikk på «read more» for å se swatchene! Du kan lese mer om Nail Kale serien i det første innlegget jeg skrev om serien HER! Disse lakkene er formulert på kål, som inneholder store mengder med A, C og K vitaminer som hjelper på kreatinproduksjonen i neglen!

nailsincscratch-003
Abbey road – 2 lag
Førstemann ut er denne helt nydelige lavendel lilla lakken! Fargen er så fin og delikat, så det har definitivt blitt en favoritt! Formulaen på denne var helt fantastisk, som Nails Inc lakkene pleier å ha!


nailsincscratch-018
St. Johns wood – 2 lag
Neste ut er denne lyse pudderrosa lakken! Denne er også veldig delikat, og passer veldig fint om du er glad «hvite negler» trenden, men ikke vil ha det så skarpt som hvitt er. Formulaen på denne var også utrolig god!


nailsincscratch-021
Marylebone high street
– 2 lag
Dette er en dus korall rosa lakk! Denne er utrolig søt, og passer veldig godt nå om sommeren! Denne var lett å legge, og formulaen var perfekt!


nailsincscratch-031
Hampstead grove
– 2 lag
Siste lakk ut er denne oransjerøde lakken! Denne lakken minner meg veldig om fargen nyper har! En utrolig fyldig og fin farge. Formulaen på denne var også utrolig god, og dekket nesten på ett lag! Jeg brukte to, for å bygge opp fargen, og for å unngå VNL (visible nail line).


Jeg slutter fortsatt ikke å bli begeistrert hver gang jeg prøver en av Nails Inc sine creme lakker, de har alltid den perfekte kremet formulaen, som dekker perfekt på 2 lag (av og til også bare på ett!) Jeg har aldri vært borte i et merke som har en så gjennomgående perfekt formula på sine lakker, så det er ikke rart Nails Inc har blitt ett av mine favorittmerker! Og dette er ikke noe jeg bare sier!

Nails Inc lakkene får du kjøpt i butikkene til Vita, eller på vita.no til 179 kr pr. stk!

Produktene er sendt for vurdering.

One Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *