Appeal4 – 4 sommerlakker

I dag har jeg 4 sommerlakker fra det danske merket Appeal4 til dere! Nuff said!

appeal4

Trykk på «read more» for å se alle swatchene!

dependappeal4-047
Hollis milkweed – 2 lag
Første lakken, er denne standard hvite lakken. Jeg er alltid på jakt etter en god hvit lakk, siden den kan brukes til så mye forskjellig! Jeg syns Hollis milkweed er helt ok, men ikke helt perfekt. Lakken dekker greit på 2 lag, men jeg kunne brukt 3. Om du legger litt tykke lag, dekker den fint på 2. Jeg syns det fortsatt er en helt grei lakk, så om du trenger en ny hvit lakk er denne helt grei i bruk!


 

dependappeal4-056
Bay of cadiz – 3 lag
Neste er denne pastellgule lakken. Pastellgule lakker er også veldig vanskelig å få en helt perfekt formula på. De fleste er ganske vannete og lite pigmentert. Denne var litt vannete i konsistensen, som da førte til at jeg måtte bruke 3 lag. Uansett, så syns jeg pastellgule lakker er så fine at de er verdt 3 lag!


 

dependappeal4-060
Leopard lily – 2 lag
Dette er min favoritt av de 4 lakkene, nemmelig denne nydelige lavendel lakken! Jeg syns slike lillafarger er så fine! Formulaen på denne var veldig god, og dekket på 2 lag. Tommel opp!


 

dependappeal4-067
Fire mock – 2 lag
Siste ut er denne korallrosa lakken. Denne har en veldig lik formula som leopard lily, så den dekket også på 2 lag! Veldig fin sommerfarge, denne!


Det jeg syns er litt dumt med Appeal4, er at de gikk fra store fine flasker, til disse litt mer «mini» flaskene.. HER kan du se noen swatches jeg gjorde av Appeal4 i 2013, med de gamle flaskene. Så de gikk fra å ha 13ml til 10ml flasker.. Jeg er ikke spesielt fan av minilakker (det er jo forsåvidt ikke en minilakk siden 10ml er ganske mye, men..), selvom jeg aldri kommer til å bruke opp hele lakken.. Bortsett fra akkurat det, syns jeg Appeal4 har mange fine farger, og formulaen er som regel god!

 

Lakkene koster 99,- pr stk, og du kan få kjøpt disse lakkene på nett her:
www.interior2you.no
www.aneli.no
www.bellas-butikk.no

www.norwaynails.com selger også noen Appeal4 lakker, nå til 49,- pr. stk i de store gamle flaskene! Om du handler i dag (28.06.15) og skriver inn «SUMMERTIME» får du 50% avslag på bestillingen din! Om du kjøper etter 28.06.15 kan du bruke rabattkoden min «idamalene10» for å få 10% rabatt på bestillingen din! (Gjelder året rundt! )

Eller så kan du kjøpe i butikk, HER er en full utsalgsliste for Norge

# Hvilken lakk likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *