OPI – Hawaii 2015 kolleksjon + OPI matt top coat

Nå er det endelig sommerferie for min del, og det skal jeg feire med swatches av den relativt nye kolleksjonen fra OPI som heter Hawaii! Jeg har ikke alle lakkene fra kolleksjonen, men jeg har hvertfall de lakkene jeg syns fortjener å bli postet her! I tillegg har jeg en matt overlakk som jeg har brukt på noen av lakkene, kanskje den faller i smak hos dere også?

 

OPI3

 

For å se swatchene, trykk på «read more»!

opihawaii-003
That’s hularious – 2 lag
Aller først ut er denne nydelige mintgrønne fargen. Jeg, som flere andre, er veldig svak for mintgrønne lakker, så denne var absolutt en jeg gledet meg til å prøve! Formulaen er god til å være en pastellfarge, og dekker på to lag.


 

opihawaii-010
Is mai tai crooked? – 2 lag
Dette er en lys, falmet oransje creme. Hudtonen min skriker «nei!» til denne, men jeg syns fortsatt den er utrolig fin, ettersom jeg elsker oransje! Forumalen er veldig god på denne, og dekker på to lag!


 

opihawaii-025
Just lanai-ing around – 2 lag
Dette er en av mine store favoritter i denne kolleksjonen, nemmelig denne nydelige rosa/lilla creme lakken med micro sølvshimmer i! Formulaen på denne er helt fantastisk, og den kunne dekket på ett lag, men jeg pleier alltid å bruke to lag, selv med onecoatere, siden da blir dybden på lakken mye mer tydelig! Elsker denne!


 

opihawaii-028
Hello Hawaii ya? – 2 lag
Neste ut er denne falmet lilla fargen. Formulaen på denne er veldig lik forrige lakk, for denne er også nesten en onecoater! Denne var veldig lett å jobbe med, og la seg veldig fint. Jeg prøvde denne lakken med OPI sin matte overlakk, som du kan se under!


 

opihawaii-035
Matt top coat – 1 lag over Hello Hawaii ya?
Jeg har hørt veldig mye bra om OPI sin matte top coat, og endelig fikk jeg mulighet til å prøve den! Jeg er veldig imponert over denne lakken, den er lett å legge, tørker veldig fort, og gir lakken en veldig matt overflate. Noe jeg ikke var så imponert over, er at om du legger et veldig tynt lag med lakken, har den en tendens til å streke opp lakken under, så resultatet blir «hakkete». Så om du skal bruke denne, burde du legge et rimelig tykt lag, være lett på hånden, og jobbe minst mulig med å legge lakken.
Jeg har hørt om flere som bruker matte overlakker, opplever å få hvite flekker på lakken i etterkant, når den har tørket. Det tror jeg kommer av pulveret de bruker for å oppnå den matte effekten, ikke har blitt ordentlig blandet ut i lakken. Jeg har enda ikke opplevd dette fenomenet med OPI sin matte overlakk, selvom jeg har brukt den opptil flere ganger. Tommel opp!


 

opihawaii-046
My gecko does tricks – 3 lag
Neste lakk ut, er også en av mine favoritter i denne kolleksjonen! Dette er en gressgrønn shimmerlakk, som er litt duochromet. Jeg klarte ikke å fange det på dette bildet, men den har en litt mer gyllen/rødlig duochrome til seg, noe som er veldig kult! Lakken er litt mer sheer enn de andre creme lakkene i denne kolleksjonen, så jeg brukte tre lag for å bygge opp dybden på denne lakken. Jeg prøvde også med det matte overlakken over denne!

opihawaii-054
Matt top coat – 1 lag over my gecko does tricks


 

opihawaii-059
This color’s making waves – 3 lag
Enda en av mine favoritter, er denne superfine turkise shimmerlakken! Denne er også litt duochromet til mørkere blått, og inneholder små rødlige flecks. Dødsfin!  Lakken var lett å legge, men trenger tre lag for at dybden skal være på topp, men også for å unngå VNL (visible nail line). Denne er superfin med en matt top coat over!

opihawaii-071
Matt top coat – 1 lag over This color’s making waves


 

opihawaii-073
Pineapples have peelings too – 3 lag
Til slutt har jeg denne lille jokeren som har fått mye oppmerksomhet, noe som kanskje ikke er så rart? Dette er en gullaktig gul shimmerlakk med mye forskjellig hex glitter i sølv, sort, blått, grønt og rødt. En veldig rar kombinasjon spør du meg! Basen til lakken opptrer som en frost lakk, og er derfor veldig lett å streke når man legger den. Selvom denne har fått veldig mye negativ respons, syns jeg den faktisk er litt kul.. Den er så stygg at den er kul! Haha! Jeg måtte bruke tre lag med denne, selvom jeg tror det kunne vært nok med bare to. Jeg la tre lag, så glitteret skulle komme mer tydelig frem  Jeg prøvde også å legge den matte overlakken over, for å se hvordan det ble!

opihawaii-082
Matt top coat – 1 lag over Pineapples have peelings too


Jeg er veldig fornøyd med Hawaii kolleksjonen, creme lakkene spesielt, ettersom de har en utrolig god og dekkende formula! OPI pleier å ha noen veldig gode cremelakker, så det kom ikke som et sjokk at disse også var veldig gode!

Hvilke lakker likte du best i denne kolleksjonen?

Hawaii kolleksjonen får du kjøpt hos blush.no, blivakker.no og makestyle.no fra 149 til 179 kr pr stk!

Lakkene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *