Barry M – Acid yellow (swatch)

I’m baaa’aack!
Som kanskje noen av dere vet, så var jeg i Oslo denne helgen for å gå på kurs hos TL Akademiet. Jeg traff også bloggerene Stine Marie (joyful-nails.com) og Halat (myawesomebeauty.com) som var kjempe koselig! Er nødt til å skrive et lite innlegg om kurset og «blogg treffet», men kan ikke si helt sikkert når det kommer opp, i og med at jeg har veldig mye som skal gjøres denne uka!

Tenkte å slenge inn en swatch før jeg drar ut en tur!
Denne Barry M lakken kjøpte jeg hos barrym.com for en god stund siden. Skulle ønske jeg hadde lest meg litt mer opp til denne, for denne likte jeg ikke.. Lakken var vanskelig å legge, og den dekket ikke ordentlig på 3 lag engang! Hmpff.. Dette er faktisk den første Barry M lakken jeg er skuffet over! Vurderer om jeg kanskje skal legge denne til bloggsalget snart..

nyttneglelakk-209
3 lag

# Hva syns dere om denne lakken?

4 Comments

    1. Ida Malene Author

      Jeg kommer jo ikke til å lyve om den heller, selvom jeg kanskje vil prøve å selge den. Syns det er viktig å være ærlig med leserene mine 🙂

      Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *