Bourjois – Rainbow apparition (swatch)

Whoop! Jeg må bruke litt tid her føler jeg, før jeg drar til Oslo for å dra på mini manikyr kurs hos Tone Lise Akademiet! GJETT om jeg er spent? 😀 Jeg gleder meg kjempe masse, og man skulle tro det ikke kom til å bli bedre, men joda, det gjør det! Jeg får endelig møtt både Stine Marie (joyful-nails.com) og Halat Sophie (myawesomebeauty.com)! Æhh *squeek*! Det blir kjempe gøy, så jeg klarer nesten ikke å vente. Jeg reiser inn i morgen, så jeg vet ikke helt hvordan det blir med blogging..

Jeg vil også si tuuusen takk til alle dere 350 som liker facebook siden min! Kan ikke tro at det er så mange av dere som liker bloggen min 😀

Over til neglelakken jeg ville vise dere før jeg drar! Her har jeg en holografisk glitterlakk i en lilla/rosa base! Den er for gjennomsiktig til å dekke alene, så her har jeg lagt den over Bourjois – Lavende esquisse. Denne fikk jeg kjøpt i Frankrike, så jeg vet dessverre ikke hvor man får tak på Bourjois lakkene ellers.. Noen som vet?
nyttneglelakk-145
2 lag over Bourjois – Lavende esquisse

# Hva syns du om denne lakken?

5 Comments

 1. Marthe cecilie

  ja men oi… er den ikke litt lik LJ Razzle dazzle…??
  Å du må hilse SØTESTE Stine M og H. Sophie 🙂

  Tror de gleder seg til å treffe deg også 🙂

  Reply
 2. lii

  Regner med at base fargen i denne ikke er like sterk som Razzel dazzel, for ligner det gjør den, eller kanskje det er Linda sin som ligner på denne. Men det blir jo hva en gjør det til.
  Annen farge under gjør den jo anderledes.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *