H&M – New moon (swatch)

Denne hadde jeg helt glemt! Dette er en av de 9-kroners lakkene H&M fikk inn for litt siden. Jeg hadde litt høye forventninger til denne, for jeg trodde denne kom til å se mer ut som ordentlige gullflak, men oppdaget at dette var gule mylar flak, som på en måte er hard plastikk. Den er jo litt søt da, men ikke helt som jeg trodde den skulle være. Skulle ønske flakene ikke var så gjennomsiktige.

catricehm-042
1 lag over H&M – Honey I’m home

catricehm-050

# Hva syns du om denne lakken?

3 Comments

  1. Anne Lise

    Jeg har denne selv, og jeg trodde også egentlig at den skulle være mer som hele gullflak. Men uansett liker jeg den veldig godt da, og synes den er veldig fin over flere ulike neglelakker.. Ligner nesten litt på kråkesølv! 😀

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *