Barry M – Croc effects (swatches)

Er jeg den eneste som klarer å koble helt av når jeg lakker neglene? De siste dagene har jeg vært kjempe stresset, irritert og sinna. Sikkert flere enn meg som vet hvor sliten man kan bli av å være sånn i flere dager! Jeg tok frem den nydelige OPI – Absolutely Alice i dag som er en suuuperfin blå glitterlakk med gull glitter i. Jeg pleier vanligvis ikke å bruke så mye glitter, for jeg har aldri tid til å fjerne det ordentlig.. Jeg prøver ut en ny løsning som kanskje gjør det mye lettere å fjerne glitteret! For dere som følger meg på instagram vet vel allerede hva det er snakk om.. 🙂 (Jeg heter «idamalene» på instagram!)
I hvertfall, når jeg lakket neglene i dag klarte jeg å koble helt av. Konsentrerte meg kun om det jeg liker aller best, og klarte å legge fra meg alt stress og dritt som har irritert meg i det siste.. Hmm, tror jeg må begynne å bytte lakk oftere! Haha!

Uansett, i dag skal jeg vise dere en veldig kul lakk jeg fikk Stine Marie (joyful-nails.com) til å kjøpe for meg når hun var i London! Dette er Barry M sin croc effects, som har noe av det samme konseptet til alle crackle lakkene. Jeg ble egentlig ganske fort lei av crackle lakkene. Ja, det var gøy med noe nytt, men jeg syns ikke det var noe spessielt «kunstnerisk» å ha på neglene. Men så kom denne.. *squeeek!* Denne er så kul! (Om man får det ordentlig til, vel og merke..)

Denne lakken skal legges over en lakk som IKKE er tørr! Altså, du kan påføre basefargen din, og la den tørke i 5 minutter før du påfører denne. Lakken under skal altså ikke være tørr!

Det første forsøket mitt var ikke så vellykket som det andre forsøket. Men jeg tok bildet av det likevel, så dere kan se hvordan det kan se ut.
barrymcatricehm-010

Jeg ble litt skuffet, så jeg la den fra meg i noen uker før jeg prøvde den igjen over Sally Hansen – Silver Sweep. YES, jeg fikk det til!
nyttneglelakk-195
Det er sånn det skal se ut!
Jeg tror hemmeligheten er at jeg påførte den litt tidligere enn jeg gjorde første gang, så lakken var nok ikke så tørr. Jeg la lakken også veldig veldig tynt, for denne er ganske vannete av seg når man skal legge den. Noe jeg ble litt overrasket over var at denne lakken krakkelerte seg ganske tregt, i forhold til crackle lakkene. Så tolmodighet må til!
Denne skal absolutt testet igjen!

Lakken kan du kjøpe på www.barrym.com.

# Hva syns du om croc effects?

13 Comments

 1. Manjana

  Det siste bilete var sjukt kult – og sjølv om eg til vanleg ikkje er er så begeistra for krakeleringslakkar, så synast eg det var knalltøft. Skikkeleg krokodillemønster!

  Reply
 2. Tuva

  Har sett så mange bilder av denne lakken hvor påføringen har vært mislykket, men wow! Det siste bildet der…magisk! Denne må jeg kjøpe når jeg drar til London!

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Jeg skal lage et innlegg om dette ja 🙂 Det ser ut som jeg må kjøpe vanlig trelim, for det limet jeg kjøpte funket ikke så bra som det skulle.. Men innlegg kommer!

   Reply
 3. Anne Lise

  Haha, der lurte du meg! Har hatt dette blogginnlegget liggende på bloglovin’ en liten stund nå, men egentlig ikke orka å åpne det fordi jeg var skuffa over hvordan effekten av lakken var (så jo kun det første bildet i bloglovin’-feeden). Men nå tenkte jeg at jeg bare måtte lese hvordan den var likevel, og jeg ble rimelig happy når jeg så at forsøk nr. 2 ble så utrolig mye kulere! Fy søren så stilig, denne lakken må jeg garantert få tak i selv også! 😀

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Haha! Det tenkte jeg faktisk ikke på at andre forsøket burde stått først i innlegget! 😀 Men ja, den er absolutt verdt å teste, selvom man kanskje ikke får det til første gangen! 🙂

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *