BK – 18 (crystal sand) + studs

I dag har jeg en superfin glitterlakk fra Bornprettystore å vise dere! 🙂

Jeg ble litt sånn usikker på denne lakken siden den heter «crystal sand», og da tenkte jeg at den kom til å ligne på liquid sand lakkene fra opi, men det gjør den altså ikke. Denne tørker mer som en vanlig glitterlakk 🙂
BK nummer 18 er en tett rød glitterlakk som har en kjempe fin dybde til seg. Som dere kan se, så ser lakken nesten litt sort ut på sidene av neglen, noe jeg syns er utrolig fint! Lakken var lett og legge, selvom den var litt tjukk i konsistensen.
liquidsand-100
2 lag

Jeg fikk også et par studs med, og disse har jeg ikke sett før. De var ganske store, så det blir nok litt vanskelig å få plass til flere enn en til to stykker på lillefingeren. Nedenfor kan dere se hvordan de ser ut!
liquidsand-105

Lakken kan du kjøpe HER og naglene kan du kjøpe HER.
Husk at du får rabatt om du bruker koden min til høyre i menyen! 🙂

# Likte du lakken eller naglene best?

Produktene er sendt for vurdering.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *