Kiko holographic (3 swatches)

Jeg spurte dere i går på Facebook hva dere ville se på bloggen min i dag, og de fleste ville se 3 av Kiko sine holo lakker! Jeg har hatt disse lakkene ganske lenge, jeg har til og med hatt disse swatchene i utkast siden sommerferien.. Tror det virkelig er på tide at dere får sett disse skjønnhetene!
3453w4

Klikk på «continue reading» for å se flere bilder! 😀
PS: Det ble ganske mange bilder..

400 (Steel grey)

kikodltrom-038
Direkte sollys
Den første ut er denne utrolig fine grå lakken. Dette var nok den mest holografiske av de tre Kiko lakkene. Jeg elsker grålige lakker, så denne passer meg perfekt! Lett å legge, og brukte 2 lag for full dekkevne.

kikodltrom-041
Direkte sollys

kikodltrom-046
Skygge
Den er fortsatt litt holografisk i skygge, men veldig dempet.

 

Kiko – 401 (peacock green)

kikodltrom-048
Direkte sollys

Peacock green er ikke så grønn som de skal ha det til. Dette er en nydelig turkis holo lakk, men litt mindre effekt til seg enn steel gray. Den er fortsatt veldig fin i sollyset! To lag på bildet.

kikodltrom-049
Direkte sollys

kikodltrom-054
Skygge
Her kan man fortsatt se litt av effekten, men denne blir også veldig dempet.

 

Kiko – 402 (jewel pink)

kikodltrom-058
Direkte sollys
Jewel pink er den minst holografisk av de tre, men det er fortsatt en del effekt til den! Denne er nok litt mer på den rødlige siden enn rosa. To lag med denne også.

kikodltrom-068
Direkte sollys

kikodltrom-070
Skygge

Jeg er superfornøyd med disse, og jeg skal definitivt ha flere Kiko lakker i samlingen min en vakker dag. Jeg har også et par grønne og blå Kiko lakker, som jeg har swatchet på bloggen før. Disse lakkene får man kjøpt i Europa, mine ble kjøpt i Italia av en dame på neglelakkforumet.

# Hvilken lakk likte du best av disse tre?
# Syns dere det var OK å være med å velge dagens innlegg?

5 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *