Bornprettystore: Magnetisk lakk og chunky glitter!

I dag skal jeg vise dere to produkter jeg fikk tilsendt av bornprettystore! 😀
pakkerpakker-042

Den første jeg skal vise er den magnetiske lakken som er utrolig fin! Bare se!
nyttneglelakk-092
Jeg har helt forelsket meg i akkurat denne blåfargen, og jeg liker effekten mellom mørkeblått og lyseblått. Det er også bittelitt lilla shimmer i denne! Lakken dekker veldig fint på bare ett lag, men jeg har erfart at med magnetiske lakker burde man uansett bruke 2 lag for at magneten skal jobbe best.
Ikke helt fornøyd med magneten, for den er både vanskelig å holde; og effekten blir ikke så sterk som jeg håpet på. Jeg liker mønsteret though!
Lakken kan du kjøpe HER, $6.38. Bruk koden IDAW21 for 10% avslag på varen.

Så har vi en annen lakk som er en chunky glitter lakk!
nyttneglelakk-181
Denne dekker på 2 lag, noe jeg ble veldig overrasket over. Jeg tenkte først at man minst måtte ha 3-4 lag for at den skulle bli opak, så denne overrasket meg!
Den negative siden med denne er at den var ganske tjukk og seig i konsistensen når jeg først åpnet den. Tok i litt neglelakktynner så den ble litt lettere å jobbe med; så var den god som ny!
Denne tørker veldig ruglete, og den sluker overlakk. Bruk en tykk overlakk (som f.eks. Seche Vite) og bruk helst 2 lag med den, da blir det best.
Lakken kan kjøpes HER, og koster $4.74. Bruk koden IDAW21 for 10% avslag på varen.

# Hvilken lakk likte du best?

3 Comments

 1. lii

  ble nesten litt skuffet over at den var sånn blå, så bedre ut på av stand, en monet for og si det sånn. så ut som den var mer lilla.
  glitterlakken var fin da. fikk litt lyst på den.

  Reply
 2. Jeg likte den øverste best har den i lilla selv.
  Lurer på om du vil være med i en polish challange som går over noen dager, du er den første jeg spør, det hadde jo vært gøy og kreativt.

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *