Gina Tricot – Brilliant blue (swatch)

Tredje gangen jeg poster i dag! Grunnen er at jeg rett og slett blir lei av å se på at jeg nå har nesten 20 innlegg som utkast av swatches. Hadde litt tid til overs i dag, så hvorfor ikke prøve å bli kvitt noen av dem? 🙂

Her er en ganske ny lakk fra Gina Tricot! Dette er en metallisk blå med noen sølv flecks i. Litt stilig med sølv flecksene syns jeg!
Har tidligere hatt en del problemer med de mørke lakkene til Gina Tricot, for de har smittet over på fingrene når jeg har fjernet dem. Hadde litt av det samme problemet med denne, men det var absolutt ikke så ille som jeg har opplevd før!
essiemacfactorginatricot-108
2 lag – lampelys

essiemacfactorginatricot-110
Blitz

Lakken får du kjøpt på www.ginatricot.com, eller i butikkene for 39,-.

# Hva syns du om denne lakken?

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *