H&M – Blue bliss (swatch)

Når jeg postet bilde av denne lakken på både instagram og bloggen våknet plutselig alle sammen! Jeg ble til og med så ivrig at jeg klarte å prestere å si at denne hadde holografisk glitter i, noe den IKKE har. Ups, my bad 😆 Har drøyd denne swatchen litt, men endelig er den her! 🙂
catricehm-052
2 lag – Lampelys
Sånn ser da lakken ut på egenhånd med 2 lag. Den har en lyseblå base med store iridescent glitter (noen som har et norsk ord for dette ordet?) i som bytter farge etter hvordan man ser på den. Lakken har også shimmer i seg.

catricehm-059
Blitz.

catricehm-083
1 lag over H&M – Blue
Her har jeg lagt Blue bliss over H&M – Blue som jeg viste i DETTE innlegget. Pen kombinasjon!

Etter jeg kjøpte den, tenkte jeg meg litt om for den lignet litt på en annen glitterlakk jeg eier.. Lakken jeg tenkte på er Sinful colors – Hottie.
Disse ser ganske like ut, men H&M sin har mer av det store glitteret enn Sinful sin.
Her er et bilde, så får dere dømme selv hvilken dere likte best! (2 lag med hver lakk!)
catricehm-067
Hottie – Blue bliss – Hottie – Blue bliss

For dere som er tilhengere av OPI, så kanskje dere klarte å koble Blue bliss opp mot OPI – Last friday night. Jeg legger med en sammenligning som Annies colors har laget! 🙂
Sammenligning OPI og H&M: http://anniescolors.wordpress.com/2012/08/18/opi-lfn-dupe/

# Hva syns du om blue bliss?
# Har du denne?

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *