Catherine Arley – 800 (swatch)

Her har jeg en holografisk lakk jeg har ventet lenge med å poste! Wuups.

Jeg kjøpte denne i sommer en gang tror jeg, hos beautycosmetics.biz. Jeg hadde trodd den kanskje kom til å være litt mer holografisk, men jeg syns det fortsatt er fint med litt svak effekt til denne. Lakken var lett å legge, og tørket rimelig kjapt.
De to første bildene er tatt i direkte sollys!
coloramaholomadness-154
2 lag

coloramaholomadness-158

Her er det et bilde av lakken i skygge!
coloramaholomadness-160
Jeg venter forresten en del nye lakker som jeg gleder meg til å få! Har fått en del lakker av Marthe fra Upclose and polished blant annet, som jeg må få vist dere! ELSK 😀
Har også fått tak på noen få China Glaze lakker fra de to nye kolleksjonene Cirque du soleil og Holiday joy! Tusen takk Wenche <3
Mer kommer! 🙂

11 Comments

  1. Åhhh, så fin! Kan du legge til bloggen min på listen din over norske bloggere ? Forresten, jeg har begynt med en ny type bildesetting nå, blir VELDIG glad for tilbakemelding på dette 🙂 nailcandy.blogg.no

    Reply
  2. Eva

    En holo der er flot både i solen og i skyggen. Det er et sjældent syn. Den er godt nok lækker i skyggen ;D (Lidt ligesom med glitterlakker. Dem synes jeg altid er pænest i skyggen :D)

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *