OPI – Live and let die

Jeg klarer ikke vente lenger. Jeg bare må! Egentlig skulle jeg vente med å poste denne swatchen til jeg hadde vist dere de andre lakkene jeg fikk fra Marthe Cecilie, men denne kan bare ikke vente.

Jeg elsker James Bond. Jeg elsker Paul McCartney. Jeg elsker grønt. FINNES DET EN MER PERFEKT LAKK, HERREGUD HERREGUD! Jeg tror dette blir et av de mer hysteriske innleggene jeg har skrevet på lenge, men denne lakken fortjener det.
Gaah, hvor skal jeg begynne?! Dette er hvertfall en av de nye lakkene fra OPI til James Bond kolleksjonen «Skyfall». Jeg innser at jeg at jeg trenger flere av lakkene fra denne kolleksjonen, ikke bare fordi de er fine, men det er kolleksjonen til James Bond! Hallo, hvem elsker vel ikke filmene og de deilige manne beistene i filmene? (Spesielt de nye filmene, heeehehe!) Jeg har hvertfall en lakk til fra denne kolleksjonen som kommer snart.

Kanskje det er på tide å fokusere litt mer på selve lakken? Yup, I think so. Live and let die (som forresten er oppkalt etter sangen «live and let die» som Paul McCartney skrev til en James Bond film) er en helt nydelig perfekt mørk grønn lakk med gull shimmer i. Gull shimmeret gjemmer seg litt bak denne grønne lakken, så om du veldig lett tar en q-tips med neglelakkfjerner på over lakken, kommer shimmeret mye bedre frem. Er det forresten glass flecks? Jeg klarer ikke bestemme meg..
Jeg trodde aldri denne skulle være så fin, men jeg får nesten tårer i øynene når jeg ser på den. Hvor perfekt er ikke denne til meg? Alt stemmer jo! Kolleksjonen, fargen og navnet. Hahaha, beklager, jeg må nesten le for «fan-girl-loves-nailpolish» klikket mitt her ja. La oss bare si at jeg elsker denne lakken og alt den står for og værsågod; her er swatchen!
goldenrose3-127
2 lag

Til slutt så må jeg få takke Marthe Cecilie som ga denne lakken til meg. Herregud, du er tidenes neglelakk-venninne! Hun ga denne lakken til meg (pluss noen flere) siden jeg hadde hjulpet henne med å få opp bloggen sin, upcloseandpolished.com. De andre lakkene får dere se i et annet innlegg! 😀

# Hva syns du om lakken?

7 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *