Deborah Lippmann – Through the fire

Trenger du tips til den perfekte røde julelakken? Vel, jeg har svaret!

I år har jeg blitt invitert med på julebord med kjæresten, og jeg har allerede valgt hvilken lakk jeg skal bruke! Det er veldig mulig at må «blinge» denne opp litt med noen pyntesteiner eller noe annet.. Fint skal det hvertfall bli! Litt ekstra stas når man skal på sitt første julebord, haha!

Jeg er ikke spesielt glad i røde lakker, men jeg er kjempe glad i slike metalliske røde lakker som Deborah Lippmann sin Through the fire er! Dette er en nydelig mørk rød metallisk lakk. Applikasjonen var veldig enkel, og lakken dekket pent på 2 lag. Dette blir nok en av mine favorittlakker å bruke i juletiden!
goldenrose3-052
2 lag – Skygge

goldenrose3-049
2 lag – Sollys

# Har du funnet din perfekte røde julelakk?

Produktet er sendt for vurdering.

6 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *