Ciaté – Candy cane house swatches

I dag har jeg noen swatches til dere av noen lakker som kom ut i butikker før jul! Dette er lakkene fra Ciatés candy cane house, der alle lakkene har sin egen lukt når de tørker! 😀 Jeg er en superfan av lakker som lukter, så disse måtte jeg bare ha!

 

ciate2

Trykk på «read more» for å se alle swatchene!

Først og fremst må jeg igjen poengtere hvor utrolig søte innpakninger Ciaté har! Jeg er en emallasje freak, så jeg elsker når merker gjør litt ekstra ut av innpakningen! Her er candy cane house!

prod-016

prod-018

Jeg er utrolig dårlig på å beskrive lukt, så det blir nok dårlig av det i dette innlegget. Men jeg kan hvertfall bekrefte/avkrefte om de lukter det de skal! Over til swatchene 😀

dlciate-064
Candy craze – 2 lag over Essie urban jungle
Første lakk ut en denne glitterlakken med rødt, grønt og hvitt glitter i forskjellige størrelser. Det grønne glitteret er shiny, mens det røde og hvite er matt. Denne lakken hadde mye glitter på børsten, men jeg valgte å bruke 2 lag. Denne skal lukte polkagris (candy cane), noe jeg syns den forsåvidt gjør, bare ikke like søtt!


 

dlciate-069
Snow fall – 2 lag over Ciaté Chinchilla
Neste ut er denne hvite glitterlakken med et duochromet rosa/gull shimmer i seg. Denne hadde også ganske mye glitter med på børste, men jeg valgte også her å bruke 2 lag. Denne skal lukte bomull (fresh cotton), noe jeg syns den gjør. Denne hadde dem minst søte lukten, og kan minne litt om en slags parfymelukt. Jeg syns denne luktet mest av alle lakkene.


 

dlciate-079
Tangled tinsel – 2 lag over sort
Nest siste lakk er denne gull flak lakken med blått hex glitter. Denne syns jeg er så fin! Mye glitter kom med på børsten, men her har jeg også brukt 2 lag. Denne lakken skal lukte juletre (pine), men der syns jeg de har bommet litt. Den lukter fortsatt godt, men den lukter for søtt til å lukte juletre. Jeg skulle ønske denne luktet mer likt juletre og barnåler!


 

dlciate-094
Ginger snap – 2 lag over sort
Til slutt har vi denne glitterlakken i forskjellige farger som gull, lilla, turkis og grønt. Denne består av 2 forskjellige hex størrelser på glitteret. Lakken har mye glitter på børsten, men her har jeg også brukt 2 lag. Denne skal lukte pepperkaker, og det syns jeg ikke den gjør helt, for jeg savner litt den krydderlukten.. Den lukter litt for søtt!


Hvilken lakk likte du best?
Har du prøvd disse?

Lakkene kan du få kjøpt på diverse nettsider på nettet, siden denne for det meste er utsolgt i norske butikker.

One Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *