Masglo – 10 lakker!

I dag slår jeg på stortromma med hele 10 lakkswatches til dere! Lakkene er fra det sør amerikanske merket Masglo som nå nylig har blitt tatt inn til Norge. Her er det noen lekkerbisker dere absolutt burde få med dere! 😀

masglo

Klikk på «read more» for å se alle swatchene!

masglociate-018
Curiosa – 3 lag
Første ut er denne pastellgule lakken. Pasteller (spesielt de gule) kan være veldig vanskelige å jobbe med, og krever gjerne et par ekstra lag. Denne var litt vrien å jobbe med, men den la seg fint etter 3 lag.


 

masglociate-026
Andrògina – 2 lag
Neste er denne grå lakken med en lillatone til seg, men et veldig fint sølvfleck shimmer i seg! Denne syns jeg er veldig fin!


 

masglociate-036
Hologràfico – 2 lag
En av mine favoritter i dette innlegget er denne nydelige lilla holografiske lakken! Lakken var lett å legge, og trengte 2 lag for å bli jevn. Effekten i denne er ganske sterk, og disse bildene er bare tatt under Ott-lite lampen min, så lurer på hvordan den opptrer i direkte sollys.. 😀

masglociate-034
Enda et bilde, kun fordi den er så fin!


 

masglociate-048
Gitana – 2 lag
Neste er denne metalliske sølv lakken. Som du ser på bildet, så streket denne seg en del. Jeg kommer nok til å bruke denne til stamping, for den dekket ganske godt på ett lag, og da vil jeg anta den er god å lage stamping design med!


 

masglociate-052
Cantante – 2 lag
Dette er en jelly/creme rosa lakk med en lilla tone til seg. Denne var veldig lett å legge, og formulaen var en blanding mellom jelly og creme. Slike lakker får man en veldig fin lakklinje med ved neglebåndene! 😀


 

masglociate-071
Brillo fantasìa – 2 lag over Cantante
Dette er en glitterlakk som inneholder gull, lilla og rosa glitter i forskjellige størrelser. Den inneholder også både hex og vanlig firkantet glitter. Den dekker fint på ett lag, men om du liker mer glitter som jeg gjør, passer det bra med 2 lag.


 

masglociate-082
Chiflada – 2 lag
Dette er en litt mørk rød shimmerlakk. Denne kan streke litt under påføring, men det forsvinner litt når lakken har fått tørket litt. Denne er magisk med en matt overlakk over! Bla lengre ned for å se.. 😀


 

masglociate-094
Vandiosa – 2 lag
Enda en favoritt, nemmelig denne superfine mørklilla/blålige shimmerlakken! Den er litt sheer på første lag, men jevner seg fint ut på det andre. Denne har jeg også testet med en matt overlakk..


 

masglociate-113
Brillo misty – 1 over vandiosa
Nest sist har jeg denne blå/turkise glitterlakken! Denne er helt magisk over mørke lakker, for da kommer glitteret kjempefint frem! Er den ikke fin? 😀


 

masglociate-118
Matificador – 1 lag over vandiosa og brillo misty
Helt til slutt vil jeg vise dere min nye favoritt matte overlakk! Denne er virkelig helt AMAZING! Jeg har slitt med å finne en god matt overlakk som matter ned neglen perfekt, og som tørker fort. Hittil har jeg kun brukt Essie sin «matte about you», men den syns jeg tørker for tregt, og etterlater en litt semi-matt overflate. Denne derimot! Denne tørker superkjapt, og gir neglen er suupermatt overflate! Jeg elsker! 😀 Se så fin den har gjort disse lakkene jeg har vist lengre opp i innlegget!

masglociate-101
1 lag over vandiosa

masglociate-087
1 lag over chiflada


Alt i alt er jeg fornøyd med lakkene, bortsett fra at det er vanskelig å legge noen av lakkene, siden selve børsten og skaftet er så langt. Men det er en vanesak! Jeg har også fått noen kommentarer på at flaskene ser ut som hobbylim flasker, noe jeg forsåvidt er litt enig i, haha! I mine øyne fortjener disse lakkene et penere design! 🙂

Masglo sine produkter kan du kjøpe HER! Glitterlakkene og den matte overlakken koster 149,-, mens de vanlige lakkene koster 139,-.
Produktene er sendt for vurdering.

7 Comments

 1. Jeg syns og at Androgina hadde en lilla undertone, men lot være å ta det med siden det ikke syntes så godt på bildet. Trodde kanskje det var jeg som så feil:P og ja, mattificator er heeeeelt amazing :DD

  Reply
 2. Åh, så mange fine lakker! Elsket holografico-lakken, matificador, brillo misty og curiousa! Tror jeg må investere i noen av disse. Men passer de i Helmere, med tanke på at skaftet er så langt?

  Reply
 3. Fantastiske bilder! Tusen takk for masse fine ord! Så bra du likte lakkene:)
  Har fått litt forkjellig tilbakemelding ang designet på flaskene???? Masglo ble til i Colombia for over 20 år siden og ble vel laget med et litt klinisk utseende med tanke på at dette er proffesjonelle neglelakker. Designet blir nok ikke forandret vil jeg tro, men kan jo være greit med en look som skiller seg litt ut ????

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *