Ciaté – Haute house

Ciaté er et ganske nytt merke for oss her i Norge, og endelig begynner lakkene å komme i butikker! Jeg har sett både lakkene og settene hos Vita, Kicks og H&M! Jeg blir veldig glad for å se at flere utenlandske merker begynner å dukke opp her i lille Norge 😀 I dag skal dere få se minilakkene som følger med i Haute house settet til Ciaté!
ciate

For å se swatchene, trykk på «read more»!

Jeg er utrolig glad i innpakning og emballasje, så jeg kan ikke legge skjul på at jeg liker veldig godt settene til Ciaté! De gjør alltid litt mer ut av det 😀 Dette «huset» kan man åpne opp så man ser lakkene bedre!
essieciate-168
Super søtt!

 

Det står bak på emballasjen at lakkene dekker på ett lag, og det har jeg hørt flere steder også. Det står: «With high pigment on stroke colour, this is one satisfying quickie!». Etter jeg testet dem, ble jeg litt skuffet, for det er ikke alle som er onecoatere. Les mer om det under hver lakk! 🙂

 

essieciate-064
For the frill of it – 2 lag
Første ut et denne bronse/gullaktige lakken. Denne dekker ikke på ett lag, siden den var litt tynn i formulaen. Det var ikke spesielt vanskelig å legge den fordet. På det første bildet ser det bare ut som en vanlig shimmerlakk, men denne er faktisk duochromet! Den har et veldig fint grønt sheen til seg i spesielle lyssettinger.

essieciate-071
Se så fin! Og se på flasken også! Ohhh 😀


 

essieciate-080
Tickle my fancy – 2 lag
Neste ut er denne turkise shimmerlakken. Denne var derimot en onecoater! Veldig lett å legge, og ser fin ut på neglene! Jeg brukte to lag, for å fremheve dybden i lakken.


 

essieciate-097
Knee highs – 2 lag
Dette er en mørkblå shimmerlakk. Lakken er lett å legge, men jeg syns ikke den dekket så bra på ett lag, så jeg brukte to for å få en bedre dybde på lakken.


 

essieciate-108
Can can – 2 lag
Her er favoritten min av de 5! Dette er en nydelig blanding av rosa og lilla shimmerlakk. Den ser kanskje litt druelilla ut? Hvertfall, den er utrolig fin, og legger seg fint på neglene. Jeg har brukt to lag, ettersom jeg syns den ikke dekket 100% på første lag.


 

essieciate-116
Sass pot – 2 lag
Til slutt har vi denne mørkelilla shimmerlakken. Denne hadde en veldig vannete og tynn konsistens i forhold til de andre lakkene. Den var veldig sheer på første laget, men dekker veldig bra på det andre laget. Shimmeret i denne er ikke like synlig på neglene som de andre er.


Jeg syns lakkene i dette settet er veldig fine og høstlige, men ble litt skuffet når de ikke hadde denne «ink formulaen» jeg hadde forventet ettersom det står bak på pakken at de dekker på ett lag. Men nå gjør ikke det meg så mye, siden jeg alltid bruker to lag med lakk uansett! Lakken blir alltid litt finere, og får en mye finere dybde til seg, spesielt slike shimmerlakker.

Ciaté sitt Haute house finner du hos Vita og Kicks i Oktober til 225,-!

# Hvilken lakk likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

5 Comments

  1. Ååh, så fine!! Jeg er egentlig ikke særlig glad i minilakker (liker å ha alt likt mtp størrelse på flaskene ;)), men disse må jeg seriøst vurdere! Ikke dum pris på dem heller 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *