Essie – Dress to kilt kolleksjon!

Er det en kolleksjon jeg har gledet meg til nå i høst, er det Essie sin dress to kilt! Flere skjønnehetsbloggere har skrytt disse lakkene opp i skyene, og jeg skjønner veldig godt hvorfor! Essie har gjort en kjempegod jobb med formulaen på disse lakkene. Alle gled på neglene som smør, og en av dem trengte bare ett lag! Jeg er forelsket! 😀

 
essie

 

 

For å se swatches, trykk på «read more»!

essieciate-005
Take it outside – 2 lag
Første ut er denne fine lysgrå lakken som hinter litt mot brunt. Denne har blitt sammenlignet med Essie sin sand tropez, men «take it outside» har en mye mer grå tone til seg, og er hakket lysere. Disse er ikke dupes! 🙂 Lakken var veldig lett å legge, og jeg brukte 2 lag.


 

essieciate-011
Fall in line – 2 lag
En av favorittene mine fra kolleksjonen er denne duse grønne lakken. Den er så fin! Lakken var superlett å legge, og jeg trengte bare 2 lag.


 

essieciate-019
The perfect cover up – 2 lag
Her er kolleksjonens stjerneelev! Denne nydelige mørkeblå lakken som hinter mot grønt, legger seg så fint at det er en onecoater! Den er rett og slett helt perfekt! Skulle ønske alle lakker som ble laget tok notater fra denne altså 🙂 Som jeg alltid pleier å gjøre, har jeg brukt to lag med lakken på bildet, selvom den egentlig bare trenger ett! Det er bare så den skinner litt ekstra på bildet 🙂


 

essieciate-030
Style cartel – 2 lag
En annen favoritt er denne mørke blekkblå lakken! Jeg har hatt problemer med at slike mørkeblå lakker ser sorte ut på neglene, men denne ser faktisk blå ut! Jippi! Denne er helt herlig! Den har en litt crelly lignende (blanding av creme og jelly) finish, noe jeg syns ser veldig fint ut! Denne er også veldig lett å legge, og 2 lag holder!


 

essieciate-037
Partner in crime – 2 lag
Om du er like glad i sjokolade, er denne lakken noe for deg! Dette er en mørkbrun lakk som ser ut som sjokolade på neglene! Jeg er ikke spesielt glad i brune lakker på meg selv, for jeg er redd det skal se ut som noe helt annet (eew!), men denne er såpass mørk at den faktisk er fin! Superlett å legge, og dekker på 2 lag.


 

essieciate-045
Dress to kilt – 2 lag
Til slutt har jeg lakken som har fått samme navn som kolleksjonen, som da er en litt mørk bærfarget rød lakk. Den passer godt nå til høsten siden den er litt mer dempet enn den klassiske røde lakken! Lett å jobbe med, og dekker neglelinjen godt på 2 lag.


Det er veldig lett å legge disse lakkene, siden vi her i skandinavia er veldig heldige som har den gode Essie børsten! Om du kjøper disse lakkene utenlands, eller via en utenlandsk nettside, får du lakkene med den gamle Essie børsten. Den er veldig tynn og vanskelig å bruke. Den nye Essie børsten er flat, bred og avrundet, og gjør påføringen mye lettere! Jeg syns de ekstra kronene lakkene koster her i norge er verdt det, på grunn av den gode børsten. Jeg har hvertfall ikke kjøpt en Essie lakk fra andre steder enn butikker her i Norge etter de nye børstene kom!
Jeg slenger med dette bildet jeg har postet en del ganger før, her får dere hvertfall se hva forskjellen er!

sammenligningborster

Denne kolleksjonen er nå i butikker der de fører Essie, og lakkene koster 139,- pr stk. Om du er heldig har kanskje Cubus fortsatt tilbud til 99,- pr stk! 😀

# Hvilke lakker likte du best?
# Hvilken Essie børste foretrekker du? Den gamle eller nye?

Produktene er sendt for vurdering.

 

7 Comments

 1. Ada

  Tror kanskje jeg må ha ‘fall inn line’ den er kjempefin 😀
  Tusen takk for tips om børstene! Lurte på å kjøpe den fra utlandet, men da kjøper jeg den heller fra Norge. 🙂
  Vet du hvilke børster man får fra Blush.no? Ser de har den til 90kr. 😀

  Reply
 2. De har begynt å selge lakker med den nye Essie-kosten i England nå 🙂 Jeg vet ikke om man får den nye kosten når man bestiller over nett, men jeg sjekket i alle fall Essie-flaskene på Boots i London og da var det den gode, brede kosten 😀

  Reply
 3. Kom akkurat over bloggen din – og jeg er allerede fan! Prøver å finne de gode norske neglebloggene, så om du har flere tips tas det imot med takk.
  Hva Essie-lakkene gjelder er jeg veldig fan av de veldig dekkende formelene som gjør at man trenger få lag, og unngår «striper» i fargen, for ikke å nevne de nye, brede kostene. SÅ mye deiligere å påføre. Har forsåvidt alltid vært en stor tilhenger av mørke lakker, så både The perfect cover up og Style cartel er helt innertier!

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *