OPI – 2 neon swatches!

Jammen blir det ikke OPI swatches i dag også! Disse er også fra en temmelig ny kolleksjon, og det er fra neon kolleksjonen som kom i norske butikker for noen uker tilbake. Jeg kjøpte kun to av lakkene, siden jeg syns de andre var litt «meh». Selvom OPI hevder disse er neon, er jeg ikke helt enig. De er helt klart sterke i fargene, men de kan ikke måle seg med effekten til f.eks China Glaze sin flip flop fantasy eller TL Design sin neon light green! Selvom de kanskje har bommet litt på kolleksjon navnet, er de fortsatt veldig fine! Kolleksjonen inneholder også en hvit lakk man kan bruke som basefarge for at lakken skal «poppe» enda litt mer, men jeg ser ikke helt vitsen. Disse funker veldig fint alene 😀

 
opigrcnd-040
You are so outta lime – 2 lag
Dette er en sterk pastell-ish grønn lakk, får nesten lyst til å si den er «spøkelsesgrønn», men tror det bare er meg som forstår hvordan det ser ut 😆 Her har jeg brukt to lag, og den la seg veldig greit på neglene. Lakken tørker pittelitt matt, den har nesten en litt gummifinish, så da er det bare å bruke en overlakk så den blir borte.


 

opigrcnd-059
Life gave me lemons – 2 lag
Dette er en fortsatt grønn lakk (mener jeg), men den inneholder veldig mye gult, så det er en god blanding av gult og grønt. Fortsatt en ganske sterk lakk, og brukte to lag på denne også. Denne tørker også pittelitt matt som den forrige.


 

Jeg er veldig fornøyd med de to lakkene jeg kjøpte. De er lette å jobbe med, og har en god konsistens. Jeg har hørt at noen av de andre er litt vanskeligere å jobbe med, men siden jeg ikke har prøvd dem, er det vanskelig for meg å si noe om. Er hvertfall glad jeg kjøpte disse to!

# Hvilken likte du best?
# Har du kjøpt noen fra neonkolleksjonen?

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *