Cirque – Hellebore og Nailstation – Military chic

Det blir nok litt mer bortetid fra min side resten av uken, men håper å være sterkere tilbake neste uke. I mens skal dere få se to lakker som Norway Nails kommer til å selge 🙂

IMG_8017
3 lag
Førstemann ut er Cirque sin Hellebore. En finkornet glitterlakk i grønt og lilla. Hvis man ser godt etter, kan man se at det er noen litt større glitterkorn i grønt i den også! Det er kanskje ikke så lett å få øye på det lavendel lilla glitteret, men det er der. Denne var kjempe lett og fin å legge, men jeg trengte 3 lag for at den skulle se ut som på bildet. Det er en veldig fin glitterlakk, men kanskje finere over en annen lakk. Skjekk ut det siste bildet i innlegget 🙂

IMG_7995
2 lag
Den andre er Nailstation sin Military chic som er en ganske mørk grønn lakk, men hint av litt «militære» til seg. Dette er er utrolig fin lakk som er veldig lett å legge. Noe jeg elsker med Nailstation sine lakker er gjengene, for de lager så fin lyd når man skrur opp korkene.. Haha, geek. Denne brukte jeg 2 lag på, men kunne klart meg med ett.

IMG_8008
1 lag over Military chic
Til slutt har jeg en liten kombo av begge lakkene, mest for å vise hvor fin Hellebore er over en annen lakk. Se selv!

# Hvilken lakk likte du best?

Lakken er tilsendt som prøveprodukt.

4 Comments

 1. Heisann 🙂

  Ble tipset om bloggen din i fra en god blogg venn «http://mjiaow.blogg.no»
  Å jeg må si at jeg ble kjempe glad for tipset da jeg så dette innlegget 🙂
  Fantastiske flotte bilder og gode beskrivelser!
  Jeg kommer til å følge meg på bloggen din fra nå av.

  Ha en fin natt, hilsen Tone 🙂

  Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *