Picture polish – Monroe

I dag blir det et lite innlegg om Picture Polish sin Monroe lakk som blir tilgjengelig hos Norway Nails rundt 1. Februar! 😀

Monroe en en utrolig fin rød/lilla lakk som inneholder superfine holografiske flecks. Lakken legger seg litt tynt på det andre laget, så på bildet brukte jeg 3 lag. Denne fargen syns jeg var helt utrolig fin, jeg som vanligvis ikke er så altfor glad i slike rødlige toner på lakkene mine. Jeg tror det må være den fine holoeffekten i denne lakken som får meg så glad i den..
Dette er da den nyere versjonen av Monroe lakken. Den forrige var en god del mørkere, og inneholdt ikke like flecks som denne 🙂
IMG_7984
3lag

Vil anbefale dere å gå inn på Facebook og like Norway Nails sin side der, for når hun når 300 og 350 likes skal hun ha giveaways! Følg med 😀

# Hva syns du om denne lakken?

 

Lakken er tilsendt som prøveprodukt.

6 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *