CND Vinylux – Daring escape

I dag har jeg en CND Vinylux lakk til dere! Disse lakkene er ment for å holde i 7 dager med overlakken i samme serie, men den har jeg dessverre ikke. Men lakkene kan selvfølgelig brukes uten denne overlakken!

Lakken jeg skal vise dere i dag en er grålig turkis/sjøgrønn lakk med masse sølvshimmer! Denne lakken ble ikke helt fargekorrekt, den er ikke like sterk i fargen som den er på bildet. Lakken var ganske tykk når jeg la den, så jeg brukte en tynner for å gjøre den lettere å legge. Det er veldig godt mulig at det kun gjelder min lakk, og ikke andre. Lakken er hvertfall utrolig fin, og jeg elsker fargen!
priticndorlyopi-053
2 lag

Lakken kan du kjøpe hos www.enails.eu, HER til 12.99 EUR. Frakten kommer på 7.99 EUR. De selger også andre merker som China Glaze, Orly og OPI, og har et stort utvalg til dere som legger gelelakk og akryl! :)
Om du bruker rabattkoden 296-484-337 (gyldig til 7.nov!), får du 10% rabatt på det du kjøper! :)

# Hva syns du om lakken?

Produktet er sendt for vurdering.

2 Comments

  1. Marthe

    Jeg ramlet inn på bloggen din ved en ren tilfeldighet, og her ble jeg sittende!
    Tusen takk for fargerik og grundig inspo – nå skal det lakkes 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *