Nails Inc – Alexa Chung «fabric collection»

I dag har jeg flere Nails Inc lakker til dere! Jeg ble så glad i de jeg testet forrige gang, og ble så glad for å prøve disse også! Jeg virkelig elsker flaskene på disse lakkene! De føles så eksklusive og tunge når de ligger i hånden! 😀
Lakkene jeg skal vise dere i dag er fra Alexa Chung sin nyeste Nails Inc kolleksjon, nemmelig «fabric collection»! Dette er en kolleksjon med teksturlakker og glitter! Gled dere, disse er kjempefine!
nailsinc2
For å se swatchene, trykk på «read more»!

nailsincopimursh-014
Alexa cashmere – 2 lag
Første ut er denne teksturlakken som er en beige/lys brun lakk! Den har et lite rosa/lilla hint til seg, så den ser ikke helt brun ut. Den har et sølvshimmer i seg, men det blir ikke så synelig på neglen når lakken har tørket! Denne syns jeg er veldig fin, selvom den er så enkel! Jeg syns det er litt rart at Nails Inc ikke har merket disse bedre med at den har tekstur. Det er lett å tro denne kanskje er en vanlig lakk. Men! Det er bare å påføre et lag med overlakk, så forsvinner tekstur effekten. Denne er veldig lett å legge, og jeg trengte bare to lag.


 

nailsincopimursh-050
Alexa leather – 2 lag
Den neste er en av mine favoritter! Alexa leather er en helt sort lakk med tekstur. Denne er så enkel og så rocka! Sykt kul! Denne ble til en fullmanikyr rett etter jeg hadde blitt ferdig med å swatche. Hihi! Lakken er veldig lett å legge. Den kan være en onecoater om du legger et litt tykt lag, men jeg anbefaler to lag så det blir finest mulig. Denne er heller ikke markert noe særlig med at det er en teksturlakk.. Rart når de har vært så flinke til å merke dem tidligere!


 

nailsincopimursh-052
Alexa lace – 1 lag over Nails Inc sloane mews
Neste ut er en ganske spesiell glitterlakk! Alexa lace er en glitterlakk med matt rødt glitter i hex og bar form. Denne er så utrolig kul, og kan kombineres med så mange lakker, både mørkt og lyst! På denne versjonen med lilla som baselakk, ser det nesten ut som blodsprut på neglene, hoho! Dette kunne vært en fin manikyr til Halloween når jeg tenker meg om.. 😀 Man trenger ikke å fiske etter glitteret, det legger seg veldig fint på egenhånd! Her har jeg kun brukt ett lag.


 

nailsincopimursh-090-2
Alexa sequin – 1 lag over Nails Inc Porchester Square
Neste ut er denne glitterlakken med sort og gullglitter! Jeg ELSKER sort glitter, og syns det er så kult! Sort og gull kan umulig kræsje sammen, så dette er en veldig fin lakk! Lakken består av 3 forskjellige størrelser av hex glitter i sort og gull. Lakken har jeg lagt over en nude lakk, så glitteret skulle skinne ekstra godt frem! Her har jeg kun brukt ett lag, men jeg har plassert glitteret bittelitt. Jeg trengte ikke å fiske etter å få med glitteret på børsten.


 

nailsincopimursh-075-2
Alexa camo – 1 lag over TL Design navy
Til slutt har vi denne morsomme grønne glitterlakken! Denne består av matt lysegrønt og nude hex glitter, og vanlig skinnende gull og mørkegrønt hexglitter. En litt uvanelig kombinasjon, men en veldig morsom lakk fordet! Her har jeg også bare brukt ett lag, og har bare plassert glitteret litt. Lakken gled egentlig ganske greit på neglene! 🙂


Jeg er fortsatt superglad i Nails Inc lakkene, de er virkelig noe for seg selv! Disse har virkelig sneket seg inn på favoritt-merke listen min! Ingen av lakkene jeg har prøvd har hatt en skikkelig trøblete konsistens, de jeg har prøvd har glidd på som smør! 😀 Jeg digger!

Lakkene kan du kjøpe hos Vita, eller i nettbutikken til 179,- pr stk. CupoNation har et tilbud på siden sin nå, der du kan kikke på Vita sine tilbud. Hvis du trykker på «kode» inne på siden, får du 10% rabatt på lakkene ved å skrive inn koden i handlekurven når du sjekker ut! Lakkene er allerede redusert med 20% i nettbutikken, så om du bruker koden i tillegg får du nesten 30% på lakkene du kjøper!

Hvilke lakker kunne du tenkt deg?
Har du prøvd noen av Nails Inc lakkene?

Produktene er sendt for vurdering.

4 Comments

 1. Marte

  Jeg liker syyykt godt både leather og cashmere! Men hvordan er de å ta av? Er det like stress som glitterlakk? Egentlig tror jeg jeg kommer til å kjøpe dem uansett 😛

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Nei, disse er ikke like vanskelige å fjerne som glitterlakker! Dette er kun bittebitte små teksturkorn som går av nesten like lett som en vanlig lakk. Så det er bare å kjøpe dem! 😀

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *