TL Design – Colored by nature (8 swatches)

Høsten har allerede begynt å snike seg innpå oss, og jeg er en av de som liker høsten bedre enn sommeren! Sommerkolleksjonene er alltid proppet med farge, kanskje noen syns det av og til kan bli litt for mye av det gode? Det er så deilig å se mørke og rolige farger komme på markedet når høsten kommer,og TL Design har laget en høst kolleksjon med noen veldig fine farger i både lyse og mørke toner. La oss ta en titt! 😀
tlhoest-003
Moss – 2 lag
Moss er en lysegrå lakk med et hint av lyseblått. Dette er en skikkelig cremet lakk, og er veldig lett å jobbe med. Den glir på som smør!

tlhoest-010
Thunder – 2 lag
Thunder er en mørk grå lakk, som ikke er fult så cremet som moss. Grå lakker er et must denne høsten, og dette er en jeg kan anbefale! Lett å legge, og dekker på 2 lag.

tlhoest-016
Granite – 2 lag
Granite er en grå/sort shimmer lakk. Dette er den eneste i kolleksjonen som inneholder shimmer. Denne kan like godt brukes til hverdags som til fest! Rocka er den hvertfall! Jeg må også si at dette er en av de beste slike grå/sorte shimmer lakkene jeg har prøvd. Den er så god å legge, og den trenger bare 2 lag. Herlig!

tlhoest-024
Straw – 2 lag
Straw er en lys beige lakk som allerede har blitt en favoritt av TL sine kunder. Denne er perfekt om du vil ha noe lekkert og nøytralt. Jeg liker denne!

tlhoest-026
Chestnut – 2 lag
Chestnut er en mørkbrun lakk. Denne tørker litt mørkere på neglen enn den er i flasken.

tlhoest-034
Moraine – 2 lag
Moraine er er brun lakk som inneholder et hint av lilla. Denne tror jeg kommer til å bli veldig populær! Den kan minne litt om Chanel sin megapopulære Particuliere 🙂

tlhoest-042
Navy – 2 lag
Navy er en mørk og skarp grønn lakk. Dette er en av mine favoritter, og det er jo ikke så rart siden grønne negler er min favoritt! Denne er helt perfekt, både fargen og konsistensen.

tlhoest-047
Aubergine – 3 lag
Til slutt har vi aubergine som er en litt dus lilla lakk. Dette var den eneste i kolleksjonen jeg brukte 3 lag på, for konsistensen var litt mer «vannete» enn de andre. Selvom den var litt tynnere enn de andre, var det ikke noe problem å påføre den.

 

Selvom denne kolleksjonen ikke har de mest spektakulære fargene, er de hvertfall helt perfekte for høsten. Slike farger er et must for høsten 🙂

Lakkene kan du kjøpe HER for 119 kr!

# Hvilke lakker likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

7 Comments

  1. Wow, mange flotte høstfarger! Likte spesielt godt Straw og Aubergine 🙂 Har ikke fått muligheten å prøve TL sine lakker ennå, men flere av de står på ønskelisten, virker som et bra merke 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *