Lilypad laquer – Deep blue lagoon

Det blir ikke mye tid til å blogge om dagene siden det er så mye som skjer på og etter skolen, noe jeg bare må beklage for. Jeg må prøve å bli flinkere! Jeg har også hele den nye dansekolleksjonen til Linda Johansen liggende, gleder meg til å vise dere! Her om dagen var jeg forresten på innspilling til dagens episode av «I kveld med Ylvis», kanskje dere ser meg blant publikum i dag klokken 21:30! 🙂

Jeg fikk endelig litt tid til å sette meg ned å skrive litt, så her får dere swatches av en sinnsykt fin lakk!

Lilypad laquer sin deep blue lagoon er en mørk blå holo lakk. Denne tørker utrolig skinnende, så jeg har ikke brukt noen form for overlakk! Den var litt sheer, så jeg brukte 3 lag, men den var lett å jobbe med. Alle bildene, bortsatt fra det siste, er tatt i sollys for å få frem holoeffekten! Bilde spam? Ja takk!

grnn-057
3 lag

grnn-075

grnn-068

grnn-080
Jeg tar også med et bilde av denne lakken i lampelys. Fortsatt er den helt nydelig!

Lakken kan du kjøpe HER for 139 kr. Husk å bruke rabattkoden min «idamalene10» for 10% rabatt! 🙂

# Hva syns du om lakken?

Produktet er sendt for vurdering.

3 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *