Golden Rose – 8 swatches

Sist jeg postet swatches av Golden Rose lakker fikk jeg masse fine kommentarer, noe jeg syns er utrolig hyggelig! Det ser ut som at flere og flere har fått sansen for Golden Rose, noe jeg også har gjort! De kommer stadig vekk med nye lakker og nye ideer! 🙂

I dag har jeg flere av fjær og tekstur lakkene (pluss litt til!), forhåpentligvis liker dere disse like godt som de forrige som var på bloggen! Enjoy 🙂

IMG_4404
04 – 3 lag
04 er en fjærlakk med matte turkise og matte fersken string glitter. Denne lakken har også holografiske string glittere i seg, men det var vanskelig å fange på bildet. Fjærlakkene er litt vanskelig å legge, og det er vanskelig å få de fine ved neglebåndet. Jeg måtte bruke 3 lag for å tette igjen lakken.

IMG_4393
03 – 3 lag
03 er veldig lik 04 lakken. Den har samme fersken glitter i seg, men har litt mer babyblå glitter i seg enn turkist. Denne har heller ikke holografiske string glitter i seg. Jeg måtte bruke 3 lag med denne også.

IMG_4409
66 – 2 lag
Nummer 66 er knallfin! Dette er en lys korallrosa teksturlakk. Den er superlett å legge, og trenger bare 2 lag.

IMG_4417
61 – 2 lag
Nummer 61 er også en utrolig fin lakk! Dette er en skarp blå lakk med blått shimmer i seg. Denne er også utrolig lett å legge, og dekker på 2 lag.

IMG_4420
54 – 2 lag
Den siste teksturlakken jeg har å vise dere i dag er nummer 54 som er en grålig (med et hint av lavendel-lilla) teksturlakk med masse fint glitter i! Denne har noen litt større hex glitter i seg. Denne var ikke noe vanskeligere å legge en de to forrige, og siden den er proppet med glitter trenger den bare 2 lag.

IMG_4439
108 – 3 lag
Jeg har en jolly jewels også til dere, som er nummer 108. Her er det 2 forskjellige størrelser av rosa og sølv glitter som er i en bringebær rosa base. Den er litt vanskelig å få et fint bilde av under lampelys, så jeg slenger med et bilde av den i overskyet vær! 🙂

IMG_4434

IMG_4376
42 – 2 lag
Nummer 42 er en av Rich Color lakkene fra sommerkolleksjonen. Jeg har blitt så glad i denne! Dette er en blå/grå/lavendel lakk med masse fint sølv shimmer. Veldig enkel å jobbe med, og dekker på 2 lag.

IMG_4385
39 – 2 lag
Den siste jeg har å vise i dag er også fra Rich Color sommerkolleksjonen. Nummer 39 er en turkis fleckslakk som virkelig skinner! 2 lag med denne var nok.

 

Jeg må si jeg er veldig imponert av teksturlakkene til Golden Rose. De er utrolig fine, og det er også kjempe lette å jobbe med! Det er ikke for tykke i konsistensen, og har akkurat nok tekstur i seg. Digger!

# Hvilke lakker likte du best?

Lakkene får du kjøpt hos bbeauty.no!

Produktene er sendt for vurdering.

8 Comments

  1. Laila

    Har kjempemange av lakkene til golden rose. De sitter godt på, dekker bra og de har en bred børste slik at det er enklere å legge på. Billige er de også, 65 kroner 🙂 Bruk koden Bb2013, så får du 30 % avslag på kjøpet 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *