Deborah Lippmann – 3 swatches

I dag har jeg et par Deborah Lippmann lakker til dere! Litt glitter og litt matt shimmer! 😀

50deb-114
Stronger – 2 lag over H&M – Midnight mystery (dagslys)
Denne lakken er laget sammen med Kelly Clarkson, og har derfor blitt oppkalt etter en av hennes sanger! Stronger er en glitterlakk i en lysblå jellybase som inneholder hex glitter i to forskjellige størrelser. Gullglitteret som er i denne lakken er holografisk! Den inneholder også vanlig rødt glitter. Jeg valgte å legge denne over en mørk blå lakk siden den er ganske sheer på egenhånd. Om du er tålmodig nok, tror jeg den kan være fin på egenhånd også! Denne glitrer som bare det! 😀

50deb-107
Her under lampelys.

 

50deb-087
Red silk boxers – 2 lag
Neste ut er denne superfine røde shimmerlakken som tørker matt! Jeg ble litt overrasket at den tørket matt, men den ble utrolig fin! Siden denne tørker matt, kan den være litt vanskelig å jobbe med, siden du må jobbe fort før den tørker! Den blir litt ujevn på første laget, men det jevner seg mer ut på andre laget. Jeg fikk den ikke helt jevn på swatchen, som dere kanskje ser. Jeg brukte denne som en vanlig manikyr uten overlakk, og desverre holdt den ikke særlig lenge uten at den chippet av. Det har jeg opplevd med flere andre lakker som tørker matt også, så dette er nok ikke spesielt for kun denne.

50deb-093
Her prøvde jeg den med en overlakk! Litt vanskelig å få et bra bilde..

 

50deb-069
Psuedo silk kimono – 3 lag
Den siste er også en lakk som tørker matt, men dette er en hvit frost! Denne var mye mer vanskelig å jobbe med enn den røde. Den var litt tynnere og streket mer, sånn som frost lakker gjør. Det var vanskelig å få denne jevn, selv etter 3 lag ble den fortsatt ganske ujevn. Denne måtte jeg også jobbe veldig fort med, før den tørket.

50deb-075
Jeg prøvde denne også med en overlakk, men det er kanskje litt vanskelig å se på bilde. Lakken jevnet seg hvertfall mer ut enn når den var matt.

Jeg må beklage litt nedetid de siste ukene! Jeg håper problemet et fikset, og vil holde seg stabilt fremover 🙂

# Hvilken likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *