XL stamping sett og Pueen plater!

I dag har jeg et stamping sett og noen nye stamping plater å vise dere! Det er lenge siden jeg har laget en vurdering av et produkt, så jeg håper det slå an! 🙂

XL stamping settet jeg skal vise i dag inneholder to forskjellige skraper i plastikk, og en stamper med en liten ende, og en XL ende som er myk som en marshmellow!
stamper-004
Skrapene er litt forskjellige fra hverandre. Den store er laget litt hardere i plastikken enn den lille, som er mye mykere i enden. Jeg opplever at den lille har en tendens til å «grave» seg ned i mønsteret når man skraper, så ikke hele mønsteret blir dekket av neglelakk. Derfor foretrekker jeg å bruke den store, som ikke har det samme problemet.

stamper-005
Stamperen har en liten side som er perfekt til små motiver. Det er lettere å kontrollere hvor motivet havner på neglen når stamping-enden ikke er så stor! Denne enden er laget i vanlig «hard» plast som andre stampere du kanskje har vært borte i.

stamper-006
Over til den spennende enden! Dette er XL enden som er litt større enn feks Konad sin. Denne enden er ikke laget i samme materiale som den lille enden, for denne er like myk som en marshmellow! I tillegg er den også ganske sticky, så den har lett for å samle støv. Jeg oppbevarer min i en plastikkpose, og rengjør den alltid med neglelakkfjerner før jeg begynner med stampingen.
Jeg tenkte det kanskje ikke kom til å funke, eller at det ble veldig plundrete å bruke, men jeg syns den funker faktisk bedre enn Konad sin!

stamper-008
Her har jeg plukket opp et motiv med XL stamperen! Den er ganske presis når den henter opp motivene, og den trenger ikke å bli filt med en neglefil før man begynner å stampe den. Jeg opplevde det med Konad sin stamper at den plukket opp motivene dårlig i starten, men etter å ha filt den litt, plukket den opp motivene bedre!

stamper-015
Jeg hadde dog et problem med denne stamperen.. Av og til etter å ha plukket opp motivene hadde XL enden en tendens til å falle ut av hylsen, siden den er såpass fleksibel. Det er litt irriterende, siden man får litt dårlig tid etter man har plukket opp motivet. Jeg har hørt om flere som bare holder XL enden i hånden, uten hylsen. Det er nok lettere, for da slipper du at den faller ut av hylsen!

stamper-011
Motivet jeg valgte er fra 25F Sumptuous Gallery Pueen settet med 25 plater! Dette er Pueen 14 platen. Settet har veldig mange fine mønstere, og disse er store og fine, så de passer alle neglene mine kjempefint, til og med tommelen!

stamper-028
Slik ble stampingen etter å ha lagt basefargen min med H&M – Bella’s choice, og brukt KIKO – 624 som stamping lakk! Jeg er vant med å rulle over mønsteret på neglen, men det funket litt dårlig med XL stamperen, for motivet ble av og til litt dradd og de skarpe kantene fra motivet ble blurry. Jeg prøvde å bare plassere stamperen over neglen, og presset ned. Det funket mye bedre, og det er så mye lettere å få motivet plassert riktig på den måten! Jeg gjorde også en erfaring med hva slags press jeg la på stamperen når jeg trykket ned, og jeg erfarte fort at det lønner seg å presse med lite trykk, ellers blir motivet fort uskarpt. Så det lønner seg ikke å være spessielt hardhent!

Jeg er veldig fornøyd med både platene og XL stampingsettet, bortsett fra det med at puten faller ut av hylsen. Men det kan som sagt fikses med å bare holde puten i hånden når man stamper!

Pueen platesettet kan du finne HER! XL Stamping settet kan du finne HER!

Hvis du aldri har vært borte i stamping før, og ikke vet hvordan det fungerer, kan du se Konad videoen min her! 🙂

Produktene er sendt for vurdering.

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *