TL Design – The 50’s kolleksjon!

I dag har jeg hele den nyeste kolleksjonen til TL Design! The 50’s består av fine duse pasteller som passer så bra nå som det går mot lysere tider! Jeg kjenner jeg savner å gå med slike farger, siden jeg som regel bare har brukt mørke lakker denne vinteren. På tide å se litt på lakkene! 😀
23454

50deb-058
Fiesta thunderbird – 2 lag
Først ut er denne bærfargede lakken, som ikke er like «pastellete» som de andre i kolleksjonen. Lakken har en veldig skinnende finish, og neglene ender opp med å se ut som bringebær! 🙂

50deb-054
Powder blue chevy – 2 lag
Denne lakken er en sterk turkis lakk som tørker litt matt. Jeg opplevde at denne stainet neglene en del etter jeg tok den av, både på hud og negler.  Jeg brukte ikke underlakk når jeg swatchet, så det må man nesten bruke når man skal bruke denne lakken. (Selvom man alltid skal bruke en underlakk! 🙂 )

50deb-043
Placid el dorado – 2 lag
Denne er så fin! Denne duse lyseblå lakken har en perfekt konsistens, så denne er en onecoater! Som vanlig bruker jeg alltid to lag med lakkene mine, så på bildet har jeg brukt to lag.

50deb-035
Surf bel air – 2 lag
En av favorittene mine er denne blandingen mellom pastell grønn og turkis, det kommer litt an på hvordan lyssettingen er. Denne er veldig lett å jobbe med, og kan nesten brukes som en onecoater. Den legger seg litt mindre dekkende enn Placid el dorado.

50deb-032
Lilac lincon – 2 lag
Lilac lincon er en superfin dus pastell lilla lakk. Lett å jobbe med, og dekker fint på 2 lag.

50deb-023
Pink cadillac – 2 lag
Pink cadillac en en skikkelig kul babyrosa pastell lakk. Denne dekker litt ujevt på første laget, men etter to lag dekker den veldig bra. Denne ligner litt på de rosa lakkene til Pink Ladies i Grease! 😀

50deb-015
Coral dodge – 3 lag
Coral dodge er en litt mørkere og litt mer korall/fersken farget enn Pink cadillac. Denne har også en litt annen konsistens enn de andre lakkene i kolleksjonen. Denne dekket veldig dårlig på de to første lagene siden den er ganske sheer, så på de tredje laget dekket den så man ikke kan se neglelinjen. Uansett er den en utrolig fin lakk!

50deb-007
Pale yellow corvette – 2 lag
Til slutt har jeg denne lys gule pastell lakken! Denne er ikke «gul gul» men litt mer en blanding mellom beige gul. Denne er så mye kulere enn jeg hadde trodd, og jeg er mega imponert over konsistensen på denne! Denne lakken er fantastisk nok en onecoater! Den er utrolig lett å jobbe med siden den dekker så godt. Dette er kanskje ikke en lakk for alle, men denne liker jeg! 🙂

Lakkene kan du kjøpe hos Tone Lise Akademiet, eller på nettbutikken deres til 107,- om du følger linken min!

# Hvilke lakker likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

8 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *