13 H&M swatches!

Endelig! I dag skal dere få se hele 13 swatches i ETT innlegg! Jeg har masse uprøvde lakker som jeg begynner å bli litt lei av at står separert fra de andre lakkene mine, så nå tar jeg i et tak! I dag skal dere få se alle H&M lakkene jeg enda ikke har fått vist dere, noen gamle og noen nye! 🙂 Jeg har også fått swatchet Kiko sugar mat lakkene mine, så neste som står for tur er OPI lakkene! Mye å glede seg til med andre ord.
hmlot-005
Want a lemon – 3 lag
Want a lemon er en creme pastell gul lakk. Pastellgule lakker er ikke spesielt lette å jobbe med, men denne er faktisk helt ok! Jeg måtte uansett bruke 3 lag for at den skulle dekke jevnt.

Klikk på «continue reading» for å se alle lakkene! 😀

hmlot-011
Pug – 2 lag
Pug er tidenes søteste lakk! Ikke bare på grunn av navnet, men også den nøytrale beige/rosa tonen den har til seg. Denne er super å bruke når man ikke føler for så mye farge på neglene 🙂

hmlot-015
Misty plum – 2 lag
Misty plum er en dus lilla lakk som dekker bra på 2 lag. Dette er en fin høstlakk!

hmlot-030
Wintersky – 2 lag
Wintersky er en sølv duochrome som bytter mellom rosa og turkis i lyset. Den streker litt, men er ikke så vanskelig å jobbe med. Spesiell, men pen!

hmlot-034
Her er litt av den rosa perlemor effekten.

hmlot-039
Car paint purple – 2 lag
Car paint purple er en utrolig fin sterk blå/lilla lakk som tørker veldig skinnende! Oh so shiny!

hmlot-050
Pink bling bling – 2 lag over Car paint purple
Pink bling bling er en glitterlakk i blank base. Denne har et veldig fint hologlitter i seg, samt iridescent glitter! Denne minner meg litt om Isadora sin superpopulære Black galaxy om den legges over sort. Jeg tror ikke denne er i salg lenger? Hmm..

hmlot-062
Her i dagslys!

hmlot-073
Midnight mystery – 2 lag
Midnight mystery er en mørk og dus blå creme lakk. Utrolig fin, og passer godt om høsten!

hmlot-080
Gold/white glitter – 1 lag over Midnight mystery
Gold/white glitter er en glitterlakk med blank base. Den inneholder små matte hvite glitter og større hex glitter i gull. Spesielt! Navnet er ikke akkurat det beste H&M har kommet opp med, men jaja..

hmlot-088
Moonlight – 2 lag
Moonlight er en kjempefin shimmerlakk i som har shimmer i blått, turkist og grønt! Denne må virkelig studeres på neglene 🙂

hmlot-099
Mermaid – 2 lag over Moonlight
Mermaid er en turkis og grønn glitterlakk i blank base. Glitteret er veldig smått, noe som er kjempe fint! Jeg gjorde Moonlight lakken enda mer glitrende med denne lakken!

hmlot-112
Black/white glitter – 1 lag over Linda Johansen Coral chiffon
Black/white glitter er en sort og hvit matt glitterlakk i blank base. Denne inneholder både stort og smått glitter, hex og string glitter! Denne kan gjøre hvilken som helst lakk mer spennende 🙂

hmlot-113
Green blueish – 2 lag over Misa Dirty, sexy, money
Green blueish (latterlig dårlig navn på en lakk, haha!) er en glitterlakk i blank base. Denne inneholder mye turkist og sjøgrønt glitter, men orså sort glitter! Dette er en skikkelig havfrue lakk 🙂

hmlot-126
Look sharp – 2 lag over Linda Johansen Violetta
Til slutt har jeg look sharp som er en lilla glitterlakk, som inneholder holografisk glitter. Denne har kun den «vanlige» strørrelsen på glitteret, så den er ikke så spesiell, bortsett fra det holografiske glitteren. Basen er ikke helt blank, den er veldig veldig svakt lilla.

Jeg håper dere likte et slikt samleinnlegg, jeg vil gjerne høre om dere likte dette bedre enn kun en og en swatch! 🙂

#Hvilke lakker likte du best?

7 Comments

 1. Sofus1

  Syns det er gøy med samleinnlegg for de varer liksom lenger 🙂 Men det er gøy med innlegg med kun en lakk også 😀 sånne samleinnlegg må jo ta mye mer tid?
  Mange fine lakker!

  Reply
 2. Jeg lurer igrunnen på hvordan konsistensen er på disse, ser du bare har nevnt det på den gule og på wintersky? Jeg kjøpte en lakk fra H&M i lys grå, og den var grusom i konsistensen. Gjorde at jeg tenkte det var ikke noe vits i å kaste bort penger på H&M lakker i fremtiden, men kanskje jeg bare var uheldig med den?

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Woops, ser jeg har vært litt sløv der ja! H&M pleier som regel å ha veldig gode lakker syns nå jeg, og har ikke følt jeg noen gang har kastet bort pengene mine. Billige er de jo også. I dette innlegget har jeg bare kommentert to, siden de kan være litt vanskelige å legge, men grusomme er de ikke. Så de jeg ikke har kommentert noe på, har jeg rett og slett ikke hatt noen spesielle problemer med 🙂

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *