Enchanted Polish – Mean Mr. Mustard

I dag skal jeg vise dere en lakk jeg fikk som gave for litt siden, av et av mine nye favoritt merker! Jeg ble helt forelsket etter jeg oppdaget Octopus’s garden som også er en nydelig duochrome!

Lakken jeg skal vise dere i dag er en nydelig duochromet metallisk grønn lakk som har holoshimmer i seg! Lakken er kjempe lett å påføre, og den dekker på 2 lag. Den streker litt når du først legger den, men når den tørker forsvinner det. Holoshimmeret i lakken er ikke like synelig som den er i Octopus’s garden, men shimmeret er der! Duochrome effekten skifter mellom gullgrønn, limegrønn og en litt mørkere grønnfarge. Den er virkelig fin! 😀
glamp-032
2 lag

glamp-029

# Har du noen lakker fra Enchanted Polish?

3 Comments

  1. Hanna

    Jeg elsker Enchanted! Har rundt 30, og 10 på vei. De er like fine alle sammen, og har fantastisk kvalitet 🙂 Synd de er så vanskelige å få tak i.

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *