Deborah Lippmann Romantic rapture (2 swatches)

I dag har jeg to fra den nye kolleksjonen til Deborah Lippmann som heter Romantic Rapture! Dette er to av de tre lakkene, den tredje er en nude med shimmer i.

Den første jeg skal vise dere er denne flamingo rosa lakken med et skjult sølvshimmer. Det var lett å få øye på sølvshimmeret i flasken, men det var umulig å se når det kom på neglene. Lakken var vanskelig å legge, så jeg endte opp med 3 lag. Jeg hadde denne på når det var valentines dagen, og jeg følte meg bare så jentete! Jeg er vanligvis ikke veldig «jentete» av meg, men denne lakken er akkurat passe. Ikke for sukkersøt, faktisk.
dlmisagraecg-009
Groove is in the heart – 3 lag

 

Den andre er en skifergrå lakk med fint blålig/turkist shimmer i. Denne er veldig fin og tonet ned syns jeg. Den er lett å legge, men streker litt. Om du ikke er særlig fan av strekete lakker, kan du kikke på tipset mitt mot strekete lakker HER! 🙂
dlmisagraecg-013
Moon rendezvous – 2 lag

Lakkene får du blant annet kjøpt hos parfymeri.no der de har tilbud på lakkene til 139kr! 🙂

# Hvilken lakk likte du best?

Produktene er sendt for vurdering.

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *