Ozotic – 914

Her får dere en rykende fersk swatch av en lakk jeg virkelig ikke får ut av hodet mitt. Jeg noterte meg til og med i notatene mine at denne var «amazeballs», og det har jeg sannelig rett i. Denne er virkelig til å få hakeslepp og sikle flere liter over. Ja, helt sant! Jeg bare måtte kjøpe denne hos Norway Nails, dette var faktisk den første lakken jeg bestemte meg for å kjøpe hos henne!

Lakken jeg snakker om er Ozotic 914, som er fra scatter kolleksjonen deres. Dette er en blålig lilla metallisk lakk med en sinnsykt fint holografisk scatter (eller flecks, som jeg liker å kalle det). Lakken la seg perfekt på 2 lag, og det fine flecks shimmeret la seg helt perfekt.
Ajssgkhagkd. Herregud. Jeg har virkelig ikke ord for denne. Tenk å bli så målløs av «bare» en lakk?! Åh, bare se!

glitterspam-034
2 lag

glitterspam-035
Hvis man forandrer litt stilling på neglene kan man se så mye fint holografisk scatter på en gang!

glitterspam-004
Direkte sollys
Se så fin effekten er i sollys! JIZES!!

glitterspam-022
Her har jeg tatt bilde i skyggen, og da ser scatter effekten sølvaktig ut. Uansett ser den DRITPEN ut.

Hvis dere er like begeistret som meg, så får du kjøpt den HER hos Norway Nails. Hun har også flere av scatter lakkene inne! Denne har hvertfall gått opp på favorittlisten min!

# Hva syns du om denne lakken?

11 Comments

  1. Fantastisk fin lakk!

    Når det gjeld scattered/flecks, så er vel ikkje «scatter» eit ord? Det er vel meir at holopartiklane fordeler seg scattered/spredt, i motsetnad til lineær holografisk effekt. Men når glitterpartiklane blir så store som i denne, så er dei jo nestan flecks og ikkje glitterpartiklar.

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *