Picture polish – Mallard

Wooh! Snakk om å glemme poster man har i utkast på bloggen da. Haha, denne har lagt her i nesten 3 måneder.. Woops, my bad!

Jeg kjøpte denne sammen med en av mine favorittlakker EVER, som er Ozotic – 914. Jeg hadde sett så mange fine swatches av Mallard, som er en dyp grønn shimmerlakk med oransje/grønne flakes i. Denne var så og si umulig for meg å ta bilde av, men jeg håper dere kanskje får et visst inntrykk av hvordan den ser ut! Jeg er så glad i denne lakken, og jeg innser at Picture Polish begynner å bli en sikker favoritt blant alle merkene jeg har. De finner stadig på noe nytt, og det er jo veldig morsomt at de samarbeider med bloggere for å lage nye lakker!
glitterspam-053
2 lag

Denne lakken kjøpte jeg hos Norway Nails HER. Du kan bruke koden min «idamalene10» på siden for å få 10% avslag. Yay!

# Hva syns du om denne lakken?
# Hva syns du om Picture Polish?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *