Lynnderella – Connect the dots

Jeg har leeenge sagt til de som har vært helt head over heels for Lynnderella lakkene «Jeg skjønner ikke helt hva greia er.. De er jo ikke så fine!». Det er noen av lakkene hennes jeg fortsatt føler det sånn for, men denne er bare drit kul. Første gangen jeg så swatches av den var jeg helt «mehh» til den, men etter at jeg ble godt kjent med Wenche hos norway nails, har denne (og noen andre!) grodd skikkelig på meg!
Jeg er så glad for at Wenche sendte meg denne i bloggpakken, jeg gleder meg til å teste den over andre farger 😀

Lakken inneholder masse forskjellig sort og hvitt glitter. Jeg gidder ikke engang ramse opp de forskjellige fasongene og størrelsene, det ser dere nok best selv på bildet! 😀 Basen er gjennomsiktig, men den har et veldig fint sølvaktig shimmer til seg. Veldig fint!

lynnaeng-056
1 lag med dabbing over Wet n wild – I need a refresh-mint

lynnaeng-061
(Husk at dere kan klikke på bildene mine for å se større versjon!)

Lakken kan dere kjøpe HER, og ved bruk av rabattkoden min «idamalene10» får dere 10% rabatt!

# Hva syns du om Lynnderella sine lakker?
# Hva syns du om denne lakken?

Produktet er sendt for vurdering.

One Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *