Rainbow honey – 20% cooler

I dag har jeg en glitterlakk fra indiemerket Rainbow honey. Jeg har veldig liten erfaring med idielakker, og hadde kun to fra før. Jeg opplever at de fleste indielakker har litt for mye av det gode, så for meg blir det litt rotete. Denne lakken var ikke helt for meg, men jeg er sikker på det er noen der ute som syns denne er fin!

20% cooler (ja, 20% kulere, ikke 20% kaldere, haha!) er en turkis shimmerlakk med masse forskjellig glitter i. Den er veldig sheer, så jeg vil anbefale å bruke denne over en annen lakk. Flasken på bildet under er en prøvelakk, så disse kommer i større flasker.
gr123-081
1 lag over H&M – U must have this

Jeg prøvde også å legge den alene, men syns ikke resultatet ble særlig fint. Jeg trengte 3 lag for å dekke neglene.
IMG_8037
3 lag alene

Lakken kan du kjøpe HER hos Norway Nails!

# Hva syns du om lakken?
# Har du noen indies?

3 Comments

 1. Kjempefin lakk 🙂 Men skjønner at du ikke liker indielakker så godt, de kan være litt rotete ja. Jeg elsker glitter så for meg er det ikke så farlig, hehe. Men greit at jeg har denne bloggen å kikke innom når jeg vil se noe annet en bare glitter 🙂 Du er foresten sykt heldig som har igjen av U must have this, min er nesten tom 😮

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Det er jo mange indiemerker som har utrolig fine duochromes og holografiske lakker, er mer fan av de lakkene! 🙂 Hihi, ja, min er nesten ikke brukt, så har fortsatt en del igjen 😀

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *