Essence – Midnight date & City that never sleeps (swatch)

Må. Poste. Swatch. Av. En. AWESOME. Lakk! Denne lakken kjøpte jeg fra beautycosmetics.biz, der de har veldig mange billige lakker!
Lakken er delt i to, så jeg har spart det beste til slutt.. 🙂
nyttneglelakk-119
Midnight date –  2 lag
Dette er en mørkeblå lakk med masse fint blått shimmer i! Lett å legge var den også. Men dette er ikke den mest spennende lakken av de to.. Det er nemmelig denne!

*aaaaaa(englemusikk)* DENNE! Grønn/blå flakie i en mørkeblå/lilla base. NY-DE-LIG. Ahh!
Jeg bare måtte legge med et flaskebilde!
nyttneglelakk-114

Jeg la den over lakken jeg viste først, Midnight date. Denne er nok like fin over helt vanlige creme lakker!
nyttneglelakk-122
2 lag over midnight date

Det jeg ikke liker med denne lakken i det hele tatt er måten de har delt den inn på. Denne lakken får ikke plass stående i Helmeren min, og om den hadde stått oppe, så hadde den andre lakken stått opp ned.. Litt bekymret for gjengene på lakken, for om jeg ikke skrur den godt nok igjen, kommer gjengene til å tørke fast. Grr.. Derfor oppbevarer jeg alltid lakkene mine oppreist. Ikke opp-ned, og heller ikke liggende. Disse flaskene er en av de dårligste neglelakk oppfinnelsene.. EVER! 🙁

# Hva syns du om lakken?

4 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *