Gina Tricot – Alexis (swatch)

Etter å ha sett Colourize me sine swatches av denne lakken bare måtte jeg ha den! Lakken jeg snakker om er Gina Tricot sin Alexis 🙂 Jeg klarte ikke å få til like gode bilder som henne, så om dere vil se flere bilder av denne lakken, burde du kikke innom HER!

Alexis er en dyp lillarød lakk med masse rosa flecks. I flasken har den et gult sheen til seg, men dette fikk ikke jeg frem på neglene. Tror egentlig bare flasken lurer deg, noe jeg ikke syns noe om 🙁 Men men.. Dett er hverfall en lakk som passer veldig bra til høsten! Dyp og mystisk syns nå jeg.
Lakken legger seg veldig greit på 2 lag og børsten er helt ok å bruke.

ffnuggtrom-160
2 lag

ffnuggtrom-172

Her er et bilde av det gule som kommer frem i flasken, men ikke på neglene..
Skulle ønske så sårt at dette kom frem på neglene! 🙁
ffnuggtrom-175

# Hva syns du om denne lakken?

6 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *