FNUG neglelakker (5 swatches)

Da var endelig høstferien min i gang! Alltid like deilig med ferie spør du meg 🙂

I flere dager har jeg ventet på å se solskinnet for å kunne swatche litt, men det har bare regnet og vært overskyet; og da er det umulig for meg å ta bra bilder.. Heldigvis tittet solen frem litt i går, så da kastet jeg meg rundt for å swatche de nye FNUG lakkene!
Jeg har lest så mye bra om disse lakkene, og ble superglad når Charlotte fra FNUG sendte meg disse lakkene for testing! 3 av disse er holografiske lakker, så gled dere til de!
fnugtromborg-010
Les mer om lakkene under kuttet 😀

Futuristica
ffnuggtrom-040
2 lag over Fnug – Aqua base
For det første MÅ jeg kommentere hvor holografiske disse faktisk er. Jeg har aldri sett noen så holografiske lakker før! Og ja, disse danker ut Makeupstore hololakkene LETT. Har aldri sett på makan! 😀 Jeg brukte FNUG sin aqua base som jeg også fikk tilsendt, som man bruker som basecoat for holografiske lakker. Uten en aqua base, kan det være veldig vanskelig å legge slike lakker, men jeg hadde ingen problemer med å legge disse hololakkene med aqua basen som basecoat. Supert!
Jeg brukte 2 lag med denne lakken så det skulle bli jevnest mulig, og for at effekten skulle bli best. Litt smale børster på FNUG lakkene, så det kan være litt vanskelig å legge lakken.
Det eneste negative med disse lakkene, er at lakken slites etter en dag. But hey, dette gjør de fleste holografiske lakker!

ffnuggtrom-042
Er dette bevis nok på at dette er de mest holografiske lakkene du noen gang har sett? SE DA, HERREGUD! *dåne*


Fantastica

ffnuggtrom-050
2 lag over Fnug – Aqua base
Her har vi den grønne lakken i kolleksjonen! Utrolig nok hadde jeg ingen grønne hololakker fra før, jeg som elsker grønne lakker! Denne passer perfekt inn i samligen min! Skulle ønske grønnfargen kom litt mer frem, men jeg klager ikke. Den sterke holoeffekten veier opp!

ffnuggtrom-058


Pshychedelic

ffnuggtrom-019
2 lag over Fnug – Aqua base
Her har vi sølvlakken i kolleksjonen. Har lyst til å si «her har vi den standard sølv hololakken», men det tør jeg nesten ikke si, for denne er FOR pen til å kalles standard! Av alle sølv holografiske lakker jeg har, så vinner denne soleklart, for den er så sinnsykt sterk i effekten!

ffnuggtrom-023

Til slutt tenkte jeg å vise dere de tre holografiske lakkene side ved side, for å vise fargeforskjellen!
ffnuggtrom-064

Så skal vi over til de to glitterlakkene jeg fikk tilsendt!


Gold digger

ffnuggtrom-073
2 lag
Gold digger er en gullshimmer lakk med store og små hex glitter. Jeg har faktisk ikke sett denne kombinasjonen på lakker før faktisk; kanskje det bare er jeg som ikke følger helt med? 🙂 Hvertfall, denne er lett å legge, og hex glitteret følger fint med på børsten når du skal  legge lakken!
Jeg leste litt på nettet om denne lakken, og den skal visst nok inneholde EKTE gullpartikler og diamantstøv! Say wooot! 😀
Denne lakken lukter litt sterkt, akkurat som maling av et slag? Hmm.. Den luktet heldigvis ikke så ille at jeg ble dårlig, haha 😆

ffnuggtrom-076
2 lag over TL Design – Amsterdam
Her har jeg lagt den over en sort base, for å få effekten litt bedre frem. Jeg er nok mest fan av denne kombinasjonen, siden jeg ikke er spessielt glad i lakker som viser neglelinjen. Denne er nok også super over en annen farget lakk! 😀


Bling bling

ffnuggtrom-086
2 lag
Til slutt har jeg bling bling som er en rød og gull glitter lakke. Store røde glitter biter, litt mindre gull glitter og bittesmått gullglitter. Denne assosierer jeg med jul med en gang! Det følger med masse glitter på kosten, så det er et stort pluss i boka mi! Denne hadde litt av den samme lukten som den andre glitterlakken..

ffnuggtrom-091
2 lag over TL Design – Amsterdam
Her har jeg lagt glitterlakken over en sort base. Jeg syns dette ble veldig kult!

Så, det var alle lakkene jeg fikk tilsendt! Jeg kan ikke så sagt hvor mye jeg elsker de nye holografiske lakkene, og om du ikke har de, går du glipp av noe!
Jeg har aldri prøvd FNUG sine lakker før, og må si jeg er veldig overrasket! Flaskene er kjempe søte, og konsistensen på lakkene er supre. Det eneste jeg syns er litt dumt, er at børstene er veldig smale, så det kan være litt vanskelig å legge.
Disse lakkene er også helt fri for formaldehyde, toulene, dibutyl og Phthalate (DBP)! 4-big-free! 😀

Lakkene får du kjøpt HER for 125kr stykke.

# Hvilke lakker likte du best?
# Har du FNUG sine holografiske lakker?

Produktene er sendt for vurdering.

7 Comments

 1. Åååh de holografiske lakkane va kuuule 😀

  D går jo an å ta bilder i øveskya ver åg så lenge du får vinduslyse inn øve neglene 😛

  Åh høstferie vett eg ikkje ka e lengre, får ikkje høstferie de neste to årå(d e d einaste så e kjibt me å gå på norges kreative fagskole, ingen høst å vinterferie :D)

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Jeg pleier å kunne ta bilder i vinduslys når det er overskyet, men nå i det siste har det vært altfor mørkt ute; og det gjør vondt i sjelen når jeg bruker over 800 ISO 🙁

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *