Gina Tricot – Punk (swatch)

Her har jeg en som har ventet lenge på å bli vist her på bloggen! Dette er Gina Tricot sin Punk. Punk er en grå/sort metallisk aktig lakk. Denne kan legge seg litt stripete, men med litt jobb kan man unngå det. Lakken dekker godt på to lag!

ffnuggtrom-178
2 lag

# Hva syns du om lakken?

 

PÅMINNELSE!!
I morgen trekker jeg vinneren av giveawayen der du kan vinne dette!
giveawaymanglazehare-005
Om du fortsatt ikke har meldt deg på, kan du lese hvordan du gjør det HER!

 

3 Comments

  1. Vet ikke om du husker meg? Jenta som maste om navnet på lakkene? Hihi, vel som du muligens husker så sa jeg at jeg skulle skrive et innlegg om deg på bloggen pga at det er deg jeg har inspirasjonen fra, så her har du da innlegget om du vil lese det:) -http://nail3this.blogg.no/1352065478_hvorfor_begynte_jeg_m.html#comment

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *