Golden Rose magnetics!

I dag tenkte jeg å vise dere noen utrolig fine magnetiske lakker fra Golden Rose! Jeg vet noen av dere tenker «ååh, så kjipt.. Jeg får jo ikke tak på Golden Rose lakker her!».. Jeg har en gledelig nyhet til dere som nettopp tenkte det!

Golden Rose norge har åpnet en ny nettbutikk som heter bbeauty.no, der dere kan kjøpe Golden Rose produkter! Helt nederst i innlegget og i sidemenyen min finner dere en rabattkode for å få 10% avslag på hele kjøpet på siden! Eksklusivt for dere, leserne mine 😀

I dag skal jeg vise dere 7 magnetiske lakker! Lakken kommer i en sort eske, der det også følger med en liten oval magnet. Denne må du holde over neglen i 5 – 10 sekunder etter å ha påført 2 lag. Husk å jobb med kun en negl om gangen, for om lakken begynner å tørke, vil ikke magneten funke.
Jeg er storfornøyd med disse magnetiske lakkene! Hadde ikke noen problemer med å legge noen av dem! De inneholder utrolig fint glitter og shimmer, så det er kjempe moro å se det ferdige resultatet på neglene!

kikodltrom-020

Let’s goooo!

magneticparis-038
Nr. 205 – 2 lag
205 er en dyp plomme lilla/rød lakk med sølv shimmer og mørke rødt glitter. Dette er en av favorittene mine, for den er så utrolig fin! I flasken ser den ganske flat og kjedelig ut, men når den kommer på neglene med en magnet blir den utrolig fin.

magneticparis-055
Nr. 203 – 2 lag
203 er en rød lakk med rødt og sølv shimmer. Denne er ganske dyp rødfarget, og utrolig fin!

magneticparis-054
Nr. 201 – 2 lag
201 er en lilla, på grensen til rosa, lakk med sølv shimmer i. Utrolig fin lakk, men kanskje ikke «helt meg».

magneticparis-031
Nr. 207 – 2 lag
207 er en veldig spennende lakk! I flasken ser den veldig beige/brun ut, men på neglene med magnet kommer et nydelig lilla shimmer frem. Magisk sier nå jeg!

magneticparis-024
Nr. 204 – 2 lag
204 er en brun lakk med sølv shimmer i. Denne ser litt ut som sjokolade på neglene! Denne kan minne meg en en eller annen brun stein man kan få tak på.. Husker selvfølgelig ikke hva den heter, hehe!

magneticparis-014
Nr. 206 – 2 lag
206 er en mørk lilla med lilla, sølv og blått glitter. I tillegg har den sølv shimmer i seg! Denne ser også helt magisk ut på neglene! Den blir litt mørkere enn hva den ser ut til i flasken.

magneticparis-009
Nr. 202 – 2 lag
202 er en grå lakk med lilla, rosa og sølv glitter, med sølv shimmer. Denne syns jeg også er utrolig fin og rocka! Liker!

# Hvilken lakk likte du best?

En gledelig nyhet til dere!
De 50 første som bestiller fra den ny lanserte nettsiden som selger Golden Rose produkter (også disse magnetiske lakkene!) får 10% rabatt på hele handelen.
Bruk koden «bbb123» ved kassen på bbeauty.no!

Produktene er sendt for vurdering.

5 Comments

  1. Eva

    Oh my, det er godt nok nogle nydelige lakker. Jeg er vild med magnetiske lakker. Det er helt klart min yndlings trend inden for de nye neglelak-typer.
    Jeg er helt vild med det shimmer disse har. Det ser utrolig smukt ud! 205 og 206 er mine yndlings. De er virkelig flotte! 🙂

    Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *