Kiko – 4 swatches

Blææ, jeg er forkjølet og føler meg helt kake. Føler jeg alltid er syk hele tiden, arghh! Jeg har ikke engang orket å dra på butikken for å hente en pakke.. Det er ikke likt meg i det hele tatt! Jeg pleier alltid å hente pakken med en gang jeg får hentelapp, men i dag sa kroppen bare nei..

Jeg orker hvertfall å skrive ferdig et innlegg om noen flere Kiko lakker! Jeg har fortsatt 3 holografiske Kiko lakker å vise dere, men de kommer senere.

389
kikodltrom-159
2 lag
Jeg elsker denne lakken! En super sterk turkis lakk! Denne minner meg litt om Isadora – Ocean drive, men denne var litt vanskeligere å legge. Kosten føltes litt hardere ut enn normalt, så den var litt vanskelig å legge. Jeg brukte 2 lag for at den skulle dekke ordentlig.

346
kikodltrom-167
1 lag
346 er en nydelig militærgrønn lakk. Jeg elsker litt «skittene» lakker som denne! Utrolig nok dekket denne bare på ett lag, noe som overrasket meg veldig!

347
kikodltrom-170
1 lag
347 er en nydelig mørk og dyp grønnfarge. Denne har jeg blitt helt forelsket i! Jeg elsker grønne lakker, og denne var ikke et unntak. Denne dekker også på ett lag!

335
kikodltrom-183
3 lag
Til slutt har jeg 335 som er en utrolig fin mørke blå jelly lakk. Denne trengte jeg 3 lag på, men til gjengjeld tørket denne utrolig shiny!

# Hvilken lakk likte du best?

6 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *