Deborah Lippmann – Cleopatra in New York

Nå som det har begynt å bli så mørkt om dagene, er det på tide for meg å ta frem den lille lampa mi til swatches. Jeg er ikke særlig fornøyd med den, så en Ott-lite lampe står høyt på ønskelisten i år! Bare with me!

I dag skal jeg vise dere Lippmann sin nye lakk; Cleopatra in New York. Denne passer perfekt nå som det snart er tid for julebord, julefeiring og nyttårsselskaper! Lakken er en sort tynn jellybase med masse store og små hex glitter. Den legger seg ganske tynt, så jeg brukte 3 lag for at den skulle dekke skikkelig. Jeg syns ikke det gjør noe å måtte legge 3 lag med denne lakken, for glitteret på de første lagene kommer så fint gjennom den sorte basen på siste lag. Det flyter liksom så fint sammen! Det var ikke mangel på glitter i denne lakken, så jeg trengte ikke fiske etter det! På bildet brukte jeg Seche Vite som overlakk, for det trenger den.
cleopatrainnewyork-012
3 lag

# Hva syns du om denne lakken?

 

Produktet er sendt for vurdering.

14 Comments

 1. Syns den var kul jeg, men ingen must have for meg:) Lampen funker jo den, jeg må også gjøre det samme. men jeg opplever noe rart, når jeg får veldig gule bilder når jeg bruker kamera, men s når jeg drar frem iphone, tar den finere swatch bilder enn kamera, når jeg bruker «holde under lampe ,metoden»… ?

  Hva kommer dette av ?

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Det har nok litt med hvitbalansen å gjøre.. Vet ikke helt hva slags innstillinger du bruker på kameraet ditt; men av og til jukser autoinnstillingen litt, og gjør bildet mye gulere enn det er. Det skjedde på dette bildet, men i Camera Raw i Photoshop kunne jeg lett gjøre bildet mer blått, enn gult 🙂

   Reply
 2. Utrolig nydelig! Spennende at man ikke trenger en sort lakk under glitteret – den dekker helt etter tre lag, ikke sant? Har jo begynt med julegavene, så det er litt moro når flere venninner og søstre har fått sansen for neglelakk slik at jeg kan handle litt på Llarowe og eBay 🙂

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Denne dekker helt på 3 lag ja! 🙂 Man kan selvfølgelig bruke en sort lakk under, men da blir ikke den oppbyggingen av glitteret like fint!
   Kjempe gøy at flere du kjenner har begynt å få sansen for neglelakk! Noen av venninnene mine har også fått litt sansen for det, og det er alltid like gøy! 😀

   Reply
 3. Nydelig lakk! Elsker lakkene til Deborah Lippmann, men jeg sliter så med å få de av. (Sliter med å få av glitterlakker generelt). Må gnikke og gnu og skrape de av og det sliter veldig på neglene, noe som igjen fører til at de fine glitterlakkene mine blir altfor lite brukt! Hva gjør du for å få de av? Jeg har også prøvd folie-metoden, men selv da går ikke lakken ordentlig vekk.

  Reply
  1. Ida Malene Author

   Det nye nå for tiden er en peel off basecoat! Jeg har testet en som kommer på bloggen en gang 🙂 Det går også an å bruke skolelim, men da må du være 110% sikker på at den er helt tørr når du legger lakken på! 🙂

   Reply

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *